Παρασκευή, 19 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Καταιγιστική η ΑΕΚ! “Έριξε” πέντε γκολ στον Παναθηναϊκό

Καταιγιστική η ΑΕΚ! “Έριξε” πέντε γκολ στον Παναθηναϊκό

Οι νέοι της ΑΕΚ έδειξαν… τον δρόμο στους μεγάλους. Οι “κιτρινόμαυροι” συνέτριψαν με 5-2 εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων.

Ο Ηλίας Τσέλιος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς πέτυχε τα τρία από τα πέντε γκολ της Ένωσης. Η ομάδα του Μανωλά προηγήθηκε με 3-0 (Βλαχομήτρος 13′, Τσέλιος 39′, 47′) στο 47′, “καθαρίζοντας” από νωρίς την υπόθεση νίκη. Ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 3-1 στο 58′ με τον Ππαπανικολάου, αλλά η ΑΕΚ απάντησε άμεσα, κάνοντας το 4-1 στο 65′ με τον Τσέλιο. Ο Λάμπρου μείωσε σε 4-2 στο 82′, με τον Καρβουνίδη να διαμορφώνει το τελικό 5-2 στο 85′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βάσιλας, Τριανταφυλλόπουλος (54′ Βαλμάς) Μαυρομμάτης, Ευαγγέλου, Ανδρέου, Μίγγος, Γ. Αγγελόπουλος (54′ Πίσπας) Β. Αγγελόπουλος, Λάμπρου, Μπουζούκης (70′ Χατζηγιοβάννης) Παπανικολάου.

ΑΕΚ: Πάντος, Βιδάλης, Μαρκοπουλιώτης, Γιαννούτσος, Γραμματίκας, Λίτσι, Γαλανόπουλος, Τσέλιος (70′ Καρβουνίδης) Βλαχομήτρος, Κυριαζής (28′ Τζάθας) Ντομπριβόγιε (60′ Αντωνίου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε