Πέμπτη, 8 Αυγ.
29oC Αθήνα

Κατερίνα Στεφανίδη: «Δεν με άφησε το πόδι μου για παραπάνω»

Κατερίνα Στεφανίδη: «Δεν με άφησε το πόδι μου για παραπάνω»

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν ικανοποιημένη από την προσπάθεια της στον τελικό του επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε την ένατη θέση στον τελικό του επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια υποδέχθηκε με χαμόγελο και ικανοποίηση το αποτέλεσμα, ενώ παραδέχθηκε ότι οι δυσκολίες στην προετοιμασία της και ένας τραυματισμός στο πόδι δεν της επέτρεψαν να πάει ψηλότερα.

«Έχω να κάνω ουσιαστικό αγώνα από το Ευρωπαϊκό της Ρώμης λόγω ενός τραυματισμού. Πήδηξα ό,τι έχω πηδήξει φέτος, νομίζω πως είχα και το 4,80μ., αλλά πήγαν παραπάνω τα μετάλλια, οπότε ίσως καλύτερα που δεν πέρασα τα 4,80μ. (γέλια). Το άκυρο άλμα στα 4,40μ. νομίζω δεν με επηρέασε, το αντίθετο, με ξύπνησε και με έβαλε περισσότερο μέσα στον αγώνα.

Ο καθένας όταν έρχεται σε έναν αγώνα ξέρει σε τι επίπεδο βρίσκεται. Κάποιες κοπέλες ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από μένα. Νομίζω ότι είχα τα 4,80μ. αλλά τα 4,85μ. δεν ξέρω», τόνισε η Κατερίνα Στεφανίδη.

«Η καρδιά του πρωταθλητή θέλει να είναι και ευγνώμων κάποιες φορές. Για μένα ήταν ο τρίτος τελικός σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έχω πηδήξει σε αυτούς πάνω από 4,70μ. κι αυτό δεν μπορούν να το πουν πολλές κοπέλες. Ίσως μπορούσα να έχω κάνει κάτι καλύτερο, αλλά δεν με άφησε για μια ακόμη φορά το πόδι μου. Το άλλο αυτή τη φορά. Είμαι ικανοποιημένη με το πώς αγωνίστηκα», πρόσθεσε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις