Σάββατο, 17 Αυγ.
31oC Αθήνα

Κατηγορείται για κακούργημα ο Πρέλεβιτς! Τελειώνει απ’τον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς παραπέμφθηκε σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για μια επιχειρηματική δραστηριότητά του σε καφε-μπαρ της Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας “dikisports”  το ύψος της απάτης ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ, ενώ μαζί με τον Μπάνε Πρέλεβιτς.

«Στο επίκεντρο της υπόθεσης βρίσκεται οικονομική οφειλή που φέρονται πως είχαν προς εταιρία εμπορίας αλκοολούχων ποτών που προμήθευε το κατάστημα τους. 

Όπως έγινε γνωστό, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και ο συνεταίρος του πρότειναν στους προμηθευτές να τους κάνουν συνεταίρους στην επιχείρηση έναντι της οφειλής και με ορισμένα χρήματα ακόμη, προκειμένου να κάνουν ανακαίνιση του καταστήματος, πράγμα που εκείνοι δέχθηκαν. Μόνο που… όπως τον κατηγορούν η ανακαίνιση δεν έγινε ποτέ, αλλά με τα χρήματά τους πλήρωνε υποχρεώσεις άλλων εταιριών του, ενώ στη συνέχεια φέρεται ότι τους ζήτησε άλλες 60 χιλιάδες ευρώ τα οποία ωστόσο δεν του έδωσαν», αναφέρει η  ιστοσελίδα.

Η παραπομπή του Πρέλιεβιτς σε δίκη σημαίνει ότι η ΚΑΕ έχει διορία 15 ημέρες για να τον απομακρύνει από τη θέση του, αφού το βούλευμα αφορά σε κακούργημα και εμπίπτει στην απόφαση για εφαρμογή του νόμου Φούρα που πήρε πριν από λίγες ημέρες ο Σταυρός Κοντονής.

Αν ο ΠΑΟΚ δεν προχωρήσει σε αυτή την κίνηση τότε μπορεί να το κάνει αυτόματα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε