Κυριακή, 4 Αυγ.
33oC Αθήνα

Κατζουράκη: «Είμαι περήφανη, θέλω χρόνο να συνειδητοποιήσω πως είμαι στον τελικό»

Κατζουράκη: «Είμαι περήφανη, θέλω χρόνο να συνειδητοποιήσω πως είμαι στον τελικό»

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη μετά την πρόκριση της στον τελικό του σκιτ γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες δήλωσε ότι είναι πολύ περήφανη για την επίδοση της, μην έχοντας ακόμα συνειδητοποιήσει ότι θα παλέψει για ένα μετάλλιο.

Μετά από ένα εντυπωσιακό αγώνα η Εμανουέλα Κατζουράκη κατάφερε να γράψει ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια η οποία προκρίνεται σε τελικό σκιτ Ολυμπιακών Αγώνων έχοντας μάλιστα και την καλύτερη επίδοση των προκριματικών. Μια τρομερή επίδοση με την ίδια να στοχεύει να κάνει ότι καλύτερο περνά από το χέρι της, με σκοπό να ανεβεί στο βάθρο και να χαρίσει στη χώρα μας ένα μετάλλιο.

«Είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή.

Είχαμε ένα πολύ δύσκολο ταξίδι, πολλά πράγματα εκτός προγράμματος, κάναμε ό,τι μπορούσαμε να είμαστε έτοιμοι αλλά είναι εξαιρετικό ότι αυτή η προσπάθεια απέφερε καρπούς. Θέλω λίγο ακόμη να συνειδητοποιήσω, θεωρώ ότι στον τελικό θα το νιώσω ότι είμαι εκεί.

Είναι εξαιρετικό συναίσθημα να είμαι στις έξι καλύτερες του κόσμου, είμαι πολύ περήφανη, έχουμε μια πολύ μεγάλη ομάδα που με στηρίζει, με πρώτο τον προπονητή μου» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα της και την σπουδαία της πρόκριση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κατζουράκη βρισκόταν στα τελευταία βαγόνια του τρένου στο δυστύχημα των Τεμπών, με την ίδια μετά από ένα χρόνο να βρίσκεται σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις