Τρίτη, 27 Αυγ.
32oC Αθήνα

Κετσπάγια: Η ΑΕΚ θα είναι έτοιμη στην Ευρώπη

Κετσπάγια: Η ΑΕΚ θα είναι έτοιμη στην Ευρώπη

Ο Τιμούρ Κετσπάγια εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η ΑΕΚ θα είναι έτοιμη έως το πρώτο της ευρωπαϊκό ματς.

Επίσης, αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας και ότι έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του.

«Πρώτα αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι τελειώσαμε την προετοιμασία χωρίς προβλήματα τραυματισμών, ήταν κάτι το πολύ καλό για εμάς. Παίξαμε 4 ματς. Όταν παίζεις τόσα παιχνίδια είναι δύσκολο να ζητάς πολλά πράγματα. Είχαμε καλή κυκλοφορία, υπομονή. Μετά από τόσα παιχνίδια και σκληρές προπονήσεις είναι δύσκολο να περιμένεις την γρηγοράδα που θέλεις. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, ξέρουμε τι θέλουμε στον αγωνιστικό χώρο, έχουμε πολύ καλή κυκλοφορία και νομίζω πως στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι», είπε αρχικά. 

Για το αν θα είναι η ομάδα έτοιμη μέχρι το πρώτο ευρωπαϊκό ματς: «Στο δεύτερο παιχνίδι είχαμε ταχύτητα. Μετά είμασταν κουρασμένοι, τα πόδια είναι βαριά και πολύ κουρασμένα. Τώρα πρέπει 2-3 μέρες να ξεκουραστούμε. Είναι πολύ καλό ότι κερδίσαμε και τα 4 ματς και είμαστε πολύ καλά στην άμυνα. Μέχρι το ευρωπαϊκό ματς, πιστεύω πως θα έχουμε τα στοιχεία που θέλουμε». 

Για τον Ντίαζ: «Φαίνεται ότι χρειάζεται πολύ δουλειά, σε 3-4 προπονήσεις δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε, έχουμε αρκετούς παίκτες που δουλέψανε πολύ καιρό μαζί μας. Όλη η παρουσία μας ήταν πολύ καλή εδώ. Έχουμε καλό κλίμα και είναι πολύ σημαντικό». 

Για τον Γαλανόπουλο: «Δουλεύει πολύ καλά. Αυτό που με ικανοποιεί είναι ότι παίζει σωστό και απλό ποδόσφαιρο». 

Για την κλήρωση και ποιον θέλει γι’ αντίπαλο: «Είναι αρκετές χώρες, υπάρχουν κάποιες ομάδες που θέλουμε να αποφύγουμε, όπως από την Ιταλία, την Αγγλία και την Ολλανδία. Θα δούμε την κλήρωση και θα δούμε ποια θα είναι η ομάδα».

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε