Τρίτη, 10 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Κετσπάγια μετά τη συντριβή της Κύπρου από το Κόσοβο: Ήμασταν «πεθαμένοι»

Κετσπάγια μετά τη συντριβή της Κύπρου από το Κόσοβο: Ήμασταν «πεθαμένοι»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Κύπρος συνετρίβη εντός έδρας από το Κόσοβο με 4-0 για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να μην κρύβει τον προβληματισμό του.

Η Κύπρος πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση κόντρα στο Κόσοβο, με αποτέλεσμα να γνωρίσει βαριά εντός έδρας για το Nations League.

«Ήμασταν πεθαμένοι, κουρασμένοι και τελειωμένοι από την αρχή. Με αυτό τον τρόπο δεν μπορείς να παίξεις κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα, όχι κόντρα στο Κόσοβο που έχει ποιότητα. Πρέπει να προσπαθήσουμε. Όταν στο κυπριακό πρωτάθλημα δεν παίζουν οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές, τι να περιμένουμε; Φάνηκαν πολύ πιο έτοιμοι οι αντίπαλοι. Περιμέναμε πολύ περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές», τόνισε ο προπονητής της Κύπρου, Τιμούρ Κετσπάγια.

Για το αν υπάρχει μέλλον για την Κύπρο απάντησε: «Η Εθνική ομάδα πάντα έχει μέλλον. Κάποια στιγμή μπορεί να έρθει κάποια φουρνιά ποδοσφαιριστών που να κάνουν κάτι καλύτερο. Και πριν αναλάβω εγώ δεν είχε κάποια επιτυχία η Εθνική. Είναι τόσα τα προβλήματα που δεν μπορείς να πεις τι φταίει αποκλειστικά, το πιο βασικό είναι ο χρόνος που έχουν οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις