Τρίτη, 27 Αυγ.
26oC Αθήνα

Κετσπάγια: Να πετύχουμε περισσότερα από πέρυσι

Κετσπάγια: Να πετύχουμε περισσότερα από πέρυσι

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιοι είναι οι μετεγγραφικοί στόχοι της ΑΕΚ. “Θέλουμε ο κόσμος της ΑΕΚ να δει από την ομάδα αυτά που περιμένει να δει”, είπε στην πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, στα Σπάτα.

Ο κόουτς της Ενωσης τόνισε ότι στόχος είναι να πετύχει η Ενωση κάτι περισσότερο από πέρυσι.

«Ξεκινάμε σήμερα και εύχομαι το τέλος της χρονιάς να μας βρει να έχουμε πετύχει τους στόχους μας. Πρωταρχικός στόχος είναι να δουλέψουμε στην προετοιμασία, να ετοιμάσουμε την ομάδα όσο πιο καλά γίνετε γιατί οι υποχρεώσεις αρχίζουν νωρίς. Ο πρώτος μας στόχος είναι η Ευρώπη, το Europa League γιατί η ΑΕΚ έχει λείψει αρκετά χρόνια από την Ευρώπη. Μια ομάδα όπως η ΑΕΚ πρέπει και αξίζει να είναι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις οπότε θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να είναι η ομάδα στον όμιλο του Europa League.

Για τα μεταγραφικά, μιλάμε καθημερινά, έχουμε πολύ καλή συνεργασία, έχουμε κάποιους στόχους αλλά είναι δύσκολο να βγούμε και να πούμε ονόματα. Είναι καλό το γεγονός ότι κρατήσαμε τον κορμό της τελευταίας σεζόν, η οποία κατά τη γνώμη μου ήταν επιτυχημένη. Η ομάδα πήρε Κύπελλο, ήταν στα πλέι οφ και τώρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Θέλουμε ο κόσμος της ΑΕΚ να δει από την ομάδα αυτά που περιμένει να δει. Για τις μετεγγραφές, έχουμε κάποιους στόχους και ελπίζουμε να έρθουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Οσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα».

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε