Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Κι άλλη “πληγή” για την Ξάνθη! Τρίποντο… Πλατανιά

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Με δεύτερο σερί “διπλό” συνεχίστηκε η 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας με τη σπουδαία νίκη του Πλατανιά με 2-0, απέναντι στην Ξάνθη.

 

Δείτε το live

Η Ξάνθη για λίγο, στα πρώτα λεπτά του αγώνα, είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά άμεσα απέκτησε τα… ηνία ο Πλατανιάς και έκανε δικούς του τους χώρους μέσα στο γήπεδο.

Στο 13′ είχε μάλιστα την πρώτη του ευκαιρία έπειτα από συνεργασία των Ράμος και διαγώνιο σουτ του Ανγκούλο! Για λίγο έπεσε ο ρυθμός του ματς και στο 28′ ο Πλατανιάς που ήταν απόλυτος κυρίαρχος άνοιξε το σκορ στο 28′ όταν ο Κουλιμπαλί έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Μιλούνοβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1!
Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, καθώς ο Πλατανιάς έχει κλείσει τους χώρους και το σκηνικό αυτό επαναλήφθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.
Η πίεσε για την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφερε. Αντιθέτως, στο 60′ ο Πλατανιάς έφτασε στο 0-2. Ο Ανγκούλο έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή κι έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Τσέναμο!

Ο Πλατανιάς παρέμεινε καλύτερος και προστατεύτηκε ως το τέλος του αγώνα.

Ξάνθη: Τσέναμο, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Ζαραδούκας (67′ Τριάδης), Έλτον, Ερέα, Λουσέρο, Ντιμιτρόφ (53′ Νιέτο), Σολτάνι, Ράνος.
Πλατανιάς: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Μουνάφο, Βάντερσον, Σελίν (46′ Ιτούα), Μπανανά, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός, Μιλούνοβιτς (72′ Ντίνας), Ανγκούλο (88′ Ζιλβάν), Ράμος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε