Σάββατο, 20 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης 1-3: Άνετο απόγευμα στην Καισαριανή για τους Αρκάδες

Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης 1-3: Άνετο απόγευμα στην Καισαριανή για τους Αρκάδες
Eurokinissi

Την τρίτη του εκτός έδρας νίκη στη φετινή Super League -και 4η συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα- πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες επικράτησαν της Κηφισιάς με 3-1 στην Καισαριανή και έφτασαν τους 14 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Στους 8 βαθμούς παρέμειναν οι γηπεδούχοι.

Ο Αστέρας Τρίπολης επιβεβαίωσε την υπεροχή του στο πρώτο ημίχρονο στην Καισαριανή, πετυχαίνοντας δυο γκολ κόντρα στην Κηφισιά, μέσα σε ένα πολύ αποτελεσματικό 20λεπτο.

Ο Μάντζης άνοιξε το σκορ στο 14΄, για να έρθει στη συνέχεια ο Κρεσπί (34’) και να κάνει το 0-2 του 45λέπτου. Τέσσερα λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μποτία. Να αναφέρουμε ότι στο 19’ ο Γκαρσία ανάγκασε τον Αναγνωστόπουλο σε δύσκολη επέμβαση, με μια σέντρα – σουτ.

Η Κηφισιά μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, για να μειώσει στο σκορ, ασκώντας πίεση στα καρέ του Παπαδόπουλου (δέχθηκε κάποια σουτ). Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν στο 50′ δεύτερη κίτρινη στον Μποτία και κόντρα στη ροή του αγώνα έφτασαν στο 0-3, με τρομερό τελείωμα του Τζουγκάνοβιτς στο 73′.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες στα καρέ του Αστέρα Τρίπολης και κατάφεραν να σκοράρουν στο 89′, με τον Μπιφουμά να διαμορφώνει το τελικό 1-3.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις