Site icon NewsIT

Κιλιάν Εμπαπέ: Από τον Κριστιάνο Ρονάλντο έως τον Ίκερ Κασίγιας, οι αντιδράσεις από τη μεγάλη μετεγγραφή της Ρεάλ Μαδρίτης

04.06.2024 | 11:00
Κιλιάν Εμπαπέ: Από τον Κριστιάνο Ρονάλντο έως τον Ίκερ Κασίγιας, οι αντιδράσεις από τη μεγάλη μετεγγραφή της Ρεάλ Μαδρίτης

French soccer player Kylian Mbappe listens to French President Emmanuel Macron as he arrives for a lunch at their training camp ahead of the UEFA Euro 2024, in Clairefontaine-en-Yvelines, France, June 3, 2024. REUTERS/Sarah Meyssonnier/Pool

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε μια από τις μεγαλύτερες μετεγγραφές όλων των εποχών. Ο Κιλιάν Εμπαπέ έγινε… κάτοικος “Μπερναμπέου” και οι αναρτήσεις από νυν και πρώην παίκτες της ομάδας ήρθαν να σχολιάσουν το “μπαμ” των “μερένγκες”. Μεταξύ αυτών και το ποδοσφαιρικό είδωλο του Γάλλου, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μετά από χρόνια αναμονής και προσπάθειας, η Ρεάλ Μαδρίτης καλωσόρισε κι επίσημα τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2029. Η συγκεκριμένη μετεγγραφική κίνηση των “μερένγκες” προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας, ενώ φάνηκε και μέσα από αναρτήσεις νυν και πρώην παικτών της “βασίλισσας”.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν έχει κρύψει ποτέ τη μεγάλη του συμπάθεια προς την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλιστα, μετά την ανακοίνωση της μετεγγραφής, ανέβασε στα social media ένα κολάζ φωτογραφιών, στις οποίες απεικονίζεται ως παιδάκι, να φοράει ρούχα των “μερένγκες”.

Σε μία από τις εικόνες αυτές, ο νεαρός Εμπαπέ χαμογελά στο πλάι του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αντέδρασε σε όλα αυτά και δεν παρέλειψε να κάνει το σχόλιό του, χρίζοντας τον Γάλλο διάδοχό του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

“Σειρά μου να παρακολουθώ. Ανυπομονώ να σε δω να φωτίζεις το Μπερναμπέου”, έγραψε συγκεκριμένα ο “CR7” κάτω από το ποστάρισμα του Εμπαπέ.

Κατενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο θρύλος ου συλλόγου, Ίκερ Κασίγιας. Ο παλαίμαχος πορτιέρε ανέφερε στα social media: “Δεν ξέρω αν κερδίσαμε το Champions League το Σάββατο ή το κερδίσαμε σήμερα με την υπογραφή του Εμπαπέ”.

“Καλώς ήλθες στο νέο σου σπίτι” έγραψε ο Βέλγος τερματοφύλακας της Ρεάλ, Τιμπό Κουρτουά στο Twitter, ενώ ο Βραζιλιάνος αμυντικός της ομάδας, Εντερ Μιλιτάο κάνει ήδη σχέδια για το Champions League, σχολιάζοντας: “Προς το 16ο C1”.

Επίσης, ο “αστέρας” της ομάδας, Τζουντ Μπέλιγχαμ, σχολίασε με τον δικό του τρόπο την άφιξη του αρχηγού της εθνικής Γαλλίας δημοσιεύοντας στο Instagram ένα μοντάζ εικόνων με τον ίδιο και τους Εμπαπέ, Βινίσιους Τζούνιορ και Ροντρίγκο.

Ο Γάλλος διεθνής, Εντουάρντο Καμαβινγκά μοιράσθηκε απλώς μια φωτογραφία του με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας στο πλευρό του αρχηγού του, με τον οποίο θα παίξει στο Euro 2024 σε λίγες ημέρες, ενώ ένας άλλος συμπατριώτης του Εμπαπέ, ο Ορελιέν Τσουαμενί έγραψε στο Twitter: “Καλώς ήλθες σπίτι αδελφέ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version