Site icon NewsIT

Κιλιάν Εμπαπέ: «Είχε συμφωνήσει προ διετίας με τη Λίβερπουλ» αποκαλύπτει η Equipe

11.09.2024 | 13:14
Κιλιάν Εμπαπέ: «Είχε συμφωνήσει προ διετίας με τη Λίβερπουλ» αποκαλύπτει η Equipe

Soccer Football - Nations League - League A - Group 2 - France v Belgium - Groupama Stadium, Lyon, France - September 9, 2024 France's Kylian Mbappe reacts REUTERS/Sarah Meyssonnier

Η “άφιξη” του Κιλιάν Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από πολλά “κύματα” για να πραγματοποιηθεί. Σύμφωνα όμως με την Equipe, ο Γάλλος επιθετικός έφτασε πολύ κοντά στη Λίβερπουλ, με την Παρί Σεν Ζερμέν να του βάζει “στοπ”.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έφθασε πολύ κοντά στο να υπογράψει στην Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2022, όταν ήταν παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς -σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η Equipe υπήρξε προφορική συμφωνία του με τους “ρεντς”.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, ο Εμπαπέ ήταν απογοητευμένος με την κατάσταση στην Παρί Σεν Ζερμέν και το “ναυάγιο” στις περιπτώσεις των Μπερνάρντο Σίλβα και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, οι οποίοι δεν εντάχθηκαν στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο Εμπαπέ εμφανίζεται να είχε δεχθεί την πρόταση της Λίβερπουλ, ενώ ο αγγλικός σύλλογος προσέφερε 200 εκ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα, ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας είχε προχωρήσει και στους όρους του συμβολαίου του. Ωστόσο, οι παράγοντες της Παρί προσπάθησαν να εμποδίσουν με κάθε τρόπο αυτό το deal, απαιτώντας ακόμη και 400 εκ. ευρώ από την Λίβερπουλ.

Όπως τονίζεται, το γεγονός που εξόργισε τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος ζήτησε να μην παίξει στην πρώτη αγωνιστική της Ligue 1 κόντρα στην Κλερμόν (5-0), κάτι που δέχθηκε η Παρί, ανακοινώνοντας ότι ο Γάλλος επιθετκός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Η μετεγγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη Λίβερπουλ δεν έγινε ποτέ και ο Γάλλος επιθετικός, είναι πλέον παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, με την διοίκηση της οποίας υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version