Site icon NewsIT

Κιλιάν Εμπαπέ: Η Ρεάλ Μαδρίτης τον ανακοινώνει την ερχόμενη εβδομάδα

31.05.2024 | 17:08
Κιλιάν Εμπαπέ: Η Ρεάλ Μαδρίτης τον ανακοινώνει την ερχόμενη εβδομάδα

Soccer Football - Euro 2024 - France Training - Clairefontaine, France - May 30, 2024 France's Kylian Mbappe and Antoine Griezmann during training REUTERS/Abdul Saboor

Επισημοποιείται ένας πολυαναμενόμενος “γάμος” μετά το πέρας του τελικού του Champions League. Η Ρεαλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να ανακοινώσει τον Κιλιάν Εμπαπέ, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εθνική Γαλλίας.

Την ερχόμενη εβδομάδα η Ρεάλ Μαδρίτης θα ανακοινώσει την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, όπως ανέφεραν την Παρασκευή (31.05.2024) το -γαλλικό- “RMC Sport” και η -ισπανική- “Marca”, επικαλούμενα πληροφορίες από πηγές κοντά στην ισπανική ομάδα.

Σύμφωνα με το “RMC Sport”, η “επισημοποίηση της άφιξης του Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης θα γίνει Δευτέρα ή Τρίτη, όπως ενημερωθήκαμε από πηγή κοντά στον ισπανικό σύλλογο”.

Από τη μεριά της, η “Marca” αναφέρει ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ “θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα Πέμπτη 6 Ιουνίου, στη Μαδρίτη, την επόμενη ημέρα του φιλικού αγώνα της Γαλλίας με το Λουξεμβούργο (05.06.2024)”.

Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, έχει ήδη δηλώσει ότι θα προσαρμοστεί “όσο γίνεται” σε σχέση με αυτή την αναμενόμενη ανακοίνωση για τον αρχηγό του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version