Τετάρτη, 17 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Κιλιάν Εμπαπέ: Μυθικό συμβόλαιο για δέκα χρόνια προσφέρει η Παρί Σεν Ζερμέν στον Γάλλο επιθετικό

Κιλιάν Εμπαπέ: Μυθικό συμβόλαιο για δέκα χρόνια προσφέρει η Παρί Σεν Ζερμέν στον Γάλλο επιθετικό
Reuters

Ένα ακόμα καλοκαίρι που ο Κιλιάν Εμπαπέ καταφέρνει να προκαλέσει ντόρο και να κάνει την Παρί Σεν Ζερμέν να του δώσει… γη και ύδωρ, για να τον κρατήσει στην ομάδα.

Επιμένει η Παρί Σεν Ζερμέν για τον Κιλιάν Μπαπέ. Οι πρωταθλητές Γαλλίας παρουσιάζονται διατεθειμένοι να καταθέσουν μια απίστευτη πρόταση στον “αστέρα” της ομάδας, για να του επεκτείνουν το συμβόλαιο και -σίγουρα- να μην τον χάσουν χωρίς να πάρουν ούτε ευρώ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να έχει καλέσει τον Εμπαπέ, για να αποφασίσει αν θα ενεργοποιήσει την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2025 ή θα παραχωρηθεί αυτό το καλοκαίρι, μολονότι ο διεθνής επιθετικός έχει δηλώσει ότι θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του και θα αποχωρήσει, ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024 (σ.σ. Με πιθανό προορισμό, την Ρεάλ Μαδρίτης).

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, η παρί Σεν Ζερμέν προχώρησε σε εντυπωσιακή πρόταση, προκειμένου να κρατήσει για πάντα τον 24χρονο επιθετικό: Συγκεκριμένα του προτείνει νέο δεκαετές συμβόλαιο, με συνολικές αποδοχές στο ένα δισ. Ευρώ (!).

Σε περίπτωση που δεχθεί, ο σούπερ σταρ των Παριζιάνων θα παίζει μέχρι τα 34 του στο σύλλογο, ενώ θα μιλάμε για την πιο κερδοφόρα συμφωνία στην ιστορία του αθλητισμού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις