Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Κιλιάν Εμπαπέ σε Εμανουέλ Μακρόν: «Απόψε η ανακοίνωσή μου από τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Κιλιάν Εμπαπέ σε Εμανουέλ Μακρόν: «Απόψε η ανακοίνωσή μου από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Reuters

Οι πάντες βρίσκονται εν αναμονή της ανακοίνωσης της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ. Ακόμα και ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν ήθελε να μάθει το πόθε να επισημοποιηθεί το μετεγγραφικό «μπαμ».

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, επισκέφτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (03.06.2024) την εθνική ομάδα της χώρας, η οποία προετοιμάζεται για το Euro 2024 της Γερμανίας. Μεταξύ των “αστεριών” των “μπλε” είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γάλλος πρόεδρος – συνοδευόμενος από την υπουργό Αθλητισμού και Ολυμπιακών Αγώνων Αμελί Ουντεά-Καστερά- είχε συνομιλία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ντιντιέ Ντεσάμπ και τον αρχηγό της εθνικής Γαλλίας, Κιλιάν Εμπαπέ.

Μάλιστα όπως αναφέρει το RMC Sports, ο Κιλιάν Μπαπέ ενημέρωσε τον Γάλλο Πρόεδρο ότι η μετεγγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης θα επισημοποιηθεί «απόψε».

Στη συνέχεια είναι προγραμματισμένο να γευματίσει με τους παίκτες και το επιτελείο της γαλλικής ομάδας.

Στην εθνική Γαλλίας ενσωματώνονται σήμερα (03.06.2024) ο Ολιβιέ Ζιρού και ο Τεό Ερναντές, ενώ τρεις ακόμη παίκτες από τους 25 που κλήθηκαν θα εξακολουθήσουν να λείπουν

 Πρόκειται για τους τρεις παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης-Εντουάρντο Καμαβιγκά, Ορελιέν Τσουαμενί και Φερλάν Μεντί-, η οποία το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στην Ντόρτμουντ, στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Οι τρεις τους θα ενσωματωθούν στην αποστολή αργότερα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις