Site icon NewsIT

Κιλιάν Εμπαπέ: «Σκληρή» απάντηση από τον Γάλλο επιθετικό για την υπόθεση του φερόμενου «βιασμού»

14.10.2024 | 20:31
Κιλιάν Εμπαπέ: «Σκληρή» απάντηση από τον Γάλλο επιθετικό για την υπόθεση του φερόμενου «βιασμού»

FILE PHOTO: Soccer Football - LaLiga - Real Madrid v Real Betis - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - September 1, 2024 Real Madrid's Kylian Mbappe reacts REUTERS/Susana Vera/File Photo

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ανέφερε ότι έπεσε θύμα fake news, μετά από άρθρο της εφημερίδας «Aftonbladet» που ισχυρίστηκε ότι η σουηδική αστυνομία άνοιξε έρευνα για βιασμό μετά την επίσκεψη του “σταρ” της Ρεάλ Μαδρίτης -με φίλους του- στην Στοκχόλμη, την περασμένη εβδομάδα.

«FAKE NEWS!!!! Γίνεται τόσο προβλέψιμο, μια μέρα πριν την ακρόαση, σαν κάτι… τυχαίο» έγραψε τρομερά εκνευρισμένος ο Κιλιάν Εμπαπέ στο Twitter, μία μέρα πριν απ’ την εκδίκαση της οικονομικής διαμάχης του με την Παρί Σεν Ζερμέν (αξιώνει 55 εκατομμύρια ευρώ σε απλήρωτους μισθούς κι άλλα μπόνους από την πρώην ομάδα).

Σύμφωνα με τη σκανδιναβική εφημερίδα Aftonbladet, η αστυνομία της Σουηδίας ερευνά υπόθεση βιασμού στο κέντρο της Στοκχόλμης το βράδυ της Πέμπτης (10.10.2024).

Μάλιστα, την ημέρα στην οποία φαίνεται να συνέβη το εν λόγω γεγονός, ο 25χρονος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης και η συνοδεία του επισκέφτηκαν στην αρχή ένα εστιατόριο και μετέπειτα ένα πολύ γνωστό νυχτερινό κέντρο, στο οποίο -σύμφωνα με όσα αναφέρει η Aftonbladet- συναντήθηκαν με πολλά άτομα.

Το πρωί της Δευτέρας (14/10) ειδικοί της σουηδικής αστυνομίας βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που διέμενε ο Κιλιάν Εμπαπέ, προκειμένου να εξετάσουν τον χώρο και να ψάξουν στοιχεία για τη σοβαρή καταγγελία του βιασμού μιας γυναίκας.

Επίσης, η αστυνομία της Στοκχόλμης με την οποία επίσης επικοινώνησε το Γαλλικό Πρακτορείο «…δεν ήθελε ούτε να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει» αυτές τις πληροφορίες.

Μπροστά στις διαστάσεις που αρχίζει να παίρνει αυτή η υπόθεση στα κοινωνικά δίκτυα στη Γαλλία, το περιβάλλον του παίκτη θέλησε να αντιδράσει έντονα.

«Σήμερα, μια νέα συκοφαντική φήμη αρχίζει να πυροδοτεί το διαδίκτυο από το σουηδικό Μέσο Ενημέρωσης Aftonbladet», εξηγεί σε δελτίο Τύπου που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο. «Αυτές οι κατηγορίες είναι εντελώς ψευδείς και ανεύθυνες και η διάδοσή τους είναι απαράδεκτη.

Για να τερματιστεί αυτή η μεθοδική καταστροφή της εικόνας Κιλιάν Εμπαπέ θα ληφθούν όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας και την καταδίωξη οποιουδήποτε προσώπου ή Μέσων Ενημέρωσης που εμπλέκεται στην ηθική παρενόχληση και συκοφαντική μεταχείριση του ποδοσφαιριστή ο οποίος ενοχλείται επανειλημμένα από τέτοια φαινόμενα», ανέφερε η επίσημη ενημέρωση της πλευράς του Γάλλου σούπερ σταρ.

Την ίδια ώρα η διοίκηση της Παρί σε τοποθέτησή της στο Γαλλικό Πρακτορείο, μετά την «κατηγορία» που δέχθηκε απ’ τον Εμπαπέ τόνισε πως προτιμά «…να τον αγνοήσει και να διατηρήσει την τάξη και την αξιοπρέπειά της».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version