Site icon NewsIT

Κιλιάν Εμπαπέ: Χάκαραν το λογαριασμό του στο Twitter και έκαναν προσβλητική ανάρτηση για τον Λιονέλ Μέσι

29.08.2024 | 10:37
Κιλιάν Εμπαπέ: Χάκαραν το λογαριασμό του στο Twitter και έκαναν προσβλητική ανάρτηση για τον Λιονέλ Μέσι

Soccer Football - LaLiga - RCD Mallorca vs Real Madrid - Mallorca Son Moix Stadium, Palma de Mallorca, Spain - August 18, 2024 Real Madrid's Kylian Mbappe reacts REUTERS/Nacho Doce

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είδε τα ξημερώματα της Πέμπτης (29.08.2024) τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter / νυνΧ”, να παραβιάζεται από χάκερ. Μια από τις αναρτήσεις που έγιναν, ήταν προσβλητική προς τον Λιονέλ Μέσι.

Το όνομα του Κιλιάν Εμπαπέ προστέθηκε στη λίστα με τους διάσημους ποδοσφαιριστές που είδαν τους λογαριασμούς τους στα social media να χακάρονται. Οι αναρτήσεις που έγιναν στο Twitter / νυν “X” ήταν αυτές που αποκάλυψαν το γεγονός, με μια από αυτές να “απευθύνεται” στον Λιονέλ Μέσι.

Ο λογαριασμός του Εμπαπέ δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός δακρυσμένου Λιονέλ Μέσι και σχολίασε: “Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Ο νάνος ΔΕΝ είναι ο GOAT”.

Παράλληλα, υπήρξαν αναρτήσεις με επίκεντρο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Τότεναμ και τη Μάντσεσερ Σίτι. Επιπλέον, υπήρξαν δημοσιεύσεις σχετικά με ένα κρυπτονόμισμα που ονομάζεται “$MBAPPE”.

 

Φυσικά, λίγο αργότερα, υπήρξε διαγραφή για τις συγκεκριμένες αναρτήσεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version