Δευτέρα, 26 Αυγ.
31oC Αθήνα

Κισσαμικός – Παναθηναϊκός: Βάλσαμο πρόκριση για το “τριφύλλι”!

Κισσαμικός – Παναθηναϊκός: Βάλσαμο πρόκριση για το “τριφύλλι”!

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς στη ρεβάνς για τη φάση των «16» της διοργάνωσης, νίκησε 4-0 στα Περιβόλια Χανίων τον Κισσαμικό.

Ο πρώτος αγώνας στη Λεωφόρο είχε λήξει 3-0 υπέρ των «πράσινων», οι οποίοι προκρίθηκαν με συνολικό σκορ 7-0 και θα αντιμετωπίσουν στους «8» τον Αστέρα Τρίπολης. Σκόρερ οι Κλωναρίδης στο 42΄, Χατζηγιοβάνης στο 57΄, Πίσπας στο 78΄ και Μπουμάλ στο 79΄.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο γκολ στο 17′, με τον Πολίτη να εξουδετερώνει σουτ του Ρινάλντι, με τον τερματοφύλακα του Κισσαμικού να λέει στη συνέχεια της φάσης “όχι” και στον Κλωναρίδη.

Στο 20′ η κεφαλιά του Ρέις πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων, οι οποίοι έγιναν απειλητικοί στο 41′. Ο Βλάχος έκανε αμαρκάριστος το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ήταν αδύναμο, με αποτέλεσμα ο Στιλ να μπλοκάρει εύκολα.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ. Ο Κλωναρίδης βγήκε τετ-α-τετ με τον Πολίτη, νικώντας τον με δεξί πλασέ και γράφοντας το 0-1 για το “τριφύλλι”.

Οι “πράσινοι” είχαν την ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στο 45′, αλλά ο Ρινάλντι πέταξε… στα σκουπίδια την πάσα του Κλωναρίδη, αδυνατώντας να κερδίσει τον Πολίτη σε τετ-α-τετ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός σημείωσε και δεύτερο τέρμα στο 57΄ με κοντινό πλασέ του Χατζηγιοβάνη μετά από σέντρα του Κλωναρίδη και διατηρούσε τον έλεγχο… 

Ακολούθησε το 3-0 με τον Πίσπα στο 78΄, όταν πλάσαρε τον Πολίτη ύστερα από κάθετη πάσα του Μπουμάλ, ο οποίος πέτυχε το τέταρτο γκολ των «πράσινων» στο αμέσως επόμενο λεπτό (79΄).

Τότε, έπειτα από κακή μεταβίβαση της μπάλας από τον Πολίτη, μπήκε στην περιοχή και τον πλάσαρε για να κάνει το 0-4.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Πολίτης, Μπολάκης, Παντελάκης, Γιαλούσης, Τσοντάκης, Ενγκουέμ, Μαρτίνεθ, Βλάχος, Ποκόνγκ, Μαντζής, Στογιάνοφ (69΄ Κίκε).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στιλ, Χουλτ, Μολέδο (66΄ Κουτρουμπής), Ευαγγέλλου, Μαρινάκης, Ρέις, Ζέκα (61΄ Μίγγος), Μπουμάλ, Χατζηγιοβάννης, Κλωναρίδης (58΄ Πίσπας), Ρινάλντι.
Περισσότερα σε λίγο…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε