Site icon NewsIT

Κλαμπ Μπριζ – ΑΕΚ 4-1: Ήττα για την Ένωση σε νέο φιλικό προετοιμασίας

06.07.2024 | 17:38
Κλαμπ Μπριζ – ΑΕΚ 4-1: Ήττα για την Ένωση σε νέο φιλικό προετοιμασίας

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΑΕΚ - ΜΠΡΙΖ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε 4-1 από την Κλαμπ Μπριζ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους, με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα «κιτρινόμαυρα». 

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 4-1 από την Κλαμπ Μπριζ σε φιλική αναμέτρηση, με το παιχνίδι να έχει διάρκεια 120 λεπτά, τα οποία ήταν χωρισμένα σε τρία ημίχρονα (45, 30 και 45 λεπτά).

Ο Λιβάι Γκαρσία «άνοιξε» το σκορ για την ΑΕΚ στο 12΄, με τον επιθετικό της Ένωσης να σκοράρει με δυνατό σουτ.

Ένα λεπτό αργότερα η Μπριζ ισοφάρισε σε 1-1, όταν σε γύρισμα του Λιούμπισιτς προς τον Μπρινιόλι, η μπάλα άλλαξε πορεία λόγω του έντονου αέρα και κατέληξε στα δίχτυα της «κιτρινόμαυρης» εστίας.’

Οι Βέλγοι με τη συμπλήρωση μισής ώρας στο παιχνίδι πήραν κεφάλι στο σκορ, όταν ο ο Γιούτγκλα με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-1.

Από ένα ακόμη λάθος των παικτών της ΑΕΚ η Μπριζ πέτυχε και τρίτο γκολ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, όταν ο Ζίνι στο 45΄ έχασε τη μπάλα, με τον Τάλμπι να αξιοποιεί το… δώρο του παίκτη της Ένωσης, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Ο Ματίας Αλμέιδα θέλησε να περάσει στο παιχνίδι και άλλους ποδοσφαιριστές, με την ΑΕΚ να φτάνει στο 3-2, ωστόσο το τέρμα του Θεοδωρίδη δεν μέτρησε ποτέ καθώς υπήρξε χέρι στην αρχή της φάσης.

Το τελικό 4-1 της Μπριζ έγινε με τον Μπαρμπερά στο 118΄ σε ένα φιλικό που οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν αρκετές αδυναμίες στην άμυνα και στο κέντρο.

Για την Ένωση έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος είχε μερικές καλές επεμβάσεις κατά την διάρκεια του φιλικού. 

ΑΕΚ: Μπρινιόλι (76’ Θεοχάρης), Ρότα (76’ Κανελλόπουλος), Μήτογλου (76’ Κοσίδης), Μουκουντί (33’ Πήλιος), (76’ Χρυσόπουλος), Χατζισαφί (76’ Ραντόνια), Ελίασον (46’ Αμραμπατ), (90’ Μαχαίρας), Γιόνσον (76’ Φοφανά), Γαλανόπουλος (76’ Ρουκουνάκης), Ζίνι (76’ Κάτσικας), Λιούμπισιτς (46’ Μάνταλος), Γκαρσία (76’ Θεοδωρίδης)

Μπριζ: Μινιολέ, Γιαμεόγκο, Σπίλερς, Μισέλ, Σέις, Νίλσεν, Βανάκεν, Ζινκερνάγκελ, Λουντ, Γένσεν, Γιούτγκλα, Τάλμπι, ενώ χρησιμοποιήθηκαν όλες οι διαθέσιμες επιλογές.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version