Site icon NewsIT

Κλείνει το κολυμβητήριο του Ζαππείου!

08.01.2014 | 19:25
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο του Ζαππείου βάζει... λουκέτο, καθώς -σύμφωνα με δημοσίευμα - δεν υπάρχει δυνατότητα αγοράς πετρελαίου για τη θέρμανση της πισίνας!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr , οι ομάδες (εθνική κολύμβησης, εθνική τεχνικής κολύμβησης, σύλλογοι υδατοσφαίρισης, σύλλογοι κολύμβησης), οι οποίες φιλοξενούνται εκεί, έχουν ήδη ενημερωθεί για το κλείσιμο της πισίνας την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Όπως αναφέρεται, ο λόγος είναι η έλλειψη πετρελαίου, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να θερμανθεί το νερό της πισίνας. Σημειώνεται, ότι στις αρχές Δεκέμβρη είχε αναπτυχθεί το ίδιο σενάριο, όμως τελικά βρέθηκε πηγή που κάλυψε τις ανάγκες αγοράς πετρελαίου.

Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από τους αρμόδιους, κάτι το οποίο αναμένεται άμεσα. Επισημαίνεται πως το αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά είναι επίσης κλειστό (λειτουργεί μόνο το καταδυτήριο) και αναμένεται να ανοίξει στις 20 του Γενάρη, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνου Παναγιωτόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version