Τρίτη, 23 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Κοινό μέτωπο Μελισσανίδη, Σαββίδη και Αλαφούζου! Άμεση ανατροπή της ΕΠΟ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ Eurokinissi
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ Eurokinissi

Τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, αλλά και η απόφαση του Σταύρου Κοντονή για οριστική διακοπή του Κυπέλλου έχουν φέρει σε νέα κρίση το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με την κατάσταση να έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Λούμπος Μίχελ συναντήθηκαν στα γραφεία της Aegean στην Αθήνα, με τον Ιβάν Σαββίδη να συμμετέχει μέσω τηλεδιάσκεψης στη συζήτηση, μιας και βρίσκεται στο Ροστόφ.

Οι ισχυροί άνδρες του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ συζήτησαν για όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας σαν πρώτο στόχο την άμεση αλλαγή στην προεδρία της ΕΠΟ.  Ακόμα συζητήθηκε και το ενδεχόμενο αποχώρησης των τριών ομάδων από το πρωτάθλημα, με όλες τις πλευρές να θεωρούν πως αυτή τη χρονική στγμή δεν θα είχε κάνενα νόημα αυτή η κίνηση.

Όλα τα βλέμματα είναι πλέον στραμμένα στη συνάντηση της Τρίτης ανάμεσα σε όλους τους ιδιοκτήτες των ομάδων της Superleague, την οποία ζήτησε ο Μποροβήλος. Εκεί θα παρευρεθεί σίγουρα ο Γιάννης Αλαφούζος, ενώ όπως όλα δείχνουν θα δώσει το “παρών” και ο Ιβάν Σαββίδης. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να έρθει στη συνάντηση και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είναι έτοιμος να βγει μπροστά, προκειμένου να γίνουν ριζικές αλλαγές στην ΕΠΟ και όχι μόνο. “Ο κόμπος έφθασε στο χτένι, η ΑΕΚ δέχεται τα πάντα, αλλά πρέπει αυτή η ιστορία με την ΕΠΟ να τελειώνει. Η ΑΕΚ θα πρωτοστατήσει σε αυτή την αλλαγή, με κάθε κόστος”, είπε ο Μελισσανίδης κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ενώ υπενθύπισε πως η ΑΕΚ “έχει τιμωρηθεί δύο φορές και δεν έχει αντιδράσει, αλλά δε βάζει τη δική της ζημιά πάνω από αυτή που έχει υποστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο”, ενώ ξεκαθάρισε πως η Ένωση είναι η ομάδα η οποία έχει πληγεί περισσότερο από τα όσα συμβαίνουν την τελευταία περίοδο.

Αποφασισμένος, όμως, είναι και ο Ιβάν Σαββίδης. “Ο ΠΑΟΚ δεν θα κάνει πίσω με κάθε κόστος. Είμαι έτοιμος να αναλάβω ολόκληρο το κόστος μέχρι να ανατραπεί η διοίκηση της ΕΠΟ του Γκιρτζίκη και να καθαρίσει το ποδόσφαιρο”, είπε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ στους Μελισσανίδη και Αλαφούζο στην τηλεφωνική τους συνομιλία.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης δεν έχει, πάντως, καμία πρόθεση να παραιτηθεί. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ αμφισβητεί, μάλιστα, πως οι τρεις άνδρες επιθυμούν να εξυγιάνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

“Ο άνθρωπος που δεν είδε τον ημιτελικό Κυπέλλου που διοργανώνει, πανηγυρίζει που εκλέχτηκε ως μόνος υποψήφιος… Θα τα πούμε μαζί του εν ευθέτω χρόνω”, ήταν η αντίδραση των νθρώπων του ΠΑΟΚ, ενώ αυτοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ τονίζουν: “Δεν ασχολούμαστε με δηλώσεις υποψηφίων πρώην προέδρων”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε