Site icon NewsIT

Κόμπι Μπράιαντ: Αστρονομικό ποσό σε δημοπρασία για τη ζακέτα που φορούσε στο τελευταίο του παιχνίδι στο ΝΒΑ

15.08.2024 | 18:56
ΦΩΤΟ REUTERS

ΦΩΤΟ REUTERS

Ένας συλλέκτης απέκτησε τη ζακέτα του Κόμπι Μπράιαντ, από το τελευταίο του ματς στο ΝΒΑ -και στους Λος Άντζελες Λέικερς- δίνοντας ένα αστρονομικό ποσό!

Ο Κόμπι Μπράιαντ έδωσε το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του στις 13 Απριλίου του 2016, σημειώνοντας 60 πόντους σε νίκη των Λος Άντζελες Λέικερς επί των Γιούτα Τζαζ.

Ο “Black mamba” ολοκλήρωσε έτσι την 20ετή καριέρα του στο μπάσκετ, έχοντας κερδίσει πέντε φορές το δαχτυλίδι του πρωταθλητή στο ΝΒΑ και πετύχει αμέτρητες προσωπικές διακρίσεις.

Σχεδόν 4,5 χρόνια από την αποφράδα ημέρα όπου ο Κόμπι Μπράιαντ -μαζί με την κόρη του- έχασε τη ζωή τους σε δυστύχημα με ελικόπτερο στην περιοχή της Καλιφόρνια, το φίλαθλο κοινό δεν ξεχνάει τον θρύλο των Λέικερς

Πολλά είναι τα προσωπικά του αντικείμενα που έχουν τεθεί σε δημοπρασία, “χτυπώντας” πολύ υψηλές τιμές. Πριν από λίγες ημέρες, τέθηκε προς πώληση η ζακέτα προθέρμανσης που φορούσε ο Μπράιαντ στη συγκεκριμένη “last dance” αναμέτρηση.

Ένας συλλέκτης κατέβαλε το ποσό των 336 χιλιάδων δολαρίων για να αποκτήσει την κίτρινη αυτή ζακέτα, κερδίζοντας τον ανταγωνισμό μετά από 35 προσφορές!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version