Site icon NewsIT

Κωνσταντίνος Φίλης: «Συλλογική προσπάθεια για τη διεκδίκηση όσων ο ελληνικός στίβος αξίζει και δικαιούται»

13.09.2024 | 10:23
Κωνσταντίνος Φίλης: «Συλλογική προσπάθεια για τη διεκδίκηση όσων ο ελληνικός στίβος αξίζει και δικαιούται»

Ο Κωνσταντίνος Φίλης θα είναι υποψήφιος ως επικεφαλής της Ενωτικής Κίνησης Στίβου στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ και έκανε επίσημη δήλωση για τους στόχους του, ευχαριστώντας και όσους θα βρεθούν δίπλα του για να συνεισφέρουν στον ελληνικό αθλητισμό.

Πιο συγκεκριμένα, στη δήλωσή του, ο Κωνσταντίνος Φίλης, ανέφερε τα εξής: “Η συλλογική προσπάθεια για τη διεκδίκηση όσων ο ελληνικός στίβος αξίζει και δικαιούται, την αξιοκρατία και την ορθή, θεσμική λειτουργία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., αποκτά σήμερα νέα διάσταση, με την ανακοίνωση των υποψηφίων της Ε.ΚΙ.Σ. για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Πρόκειται για μια ισχυρή ομάδα, σύνθεσης και ενότητας, με 17 άξια και ικανά στελέχη του στίβου, που εκπροσωπούν σωματεία με έντονη δράση, από ολόκληρη την Ελλάδα.

Πιστεύουμε στην ομαδική προσπάθεια, τη σύνθεση, τη συλλογικότητα. Στον ολοκληρωμένο σχεδιασμό και τη συνεπή υλοποίηση του. Στην πραγματική  συμμετοχή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στη διοίκηση της Ομοσπονδίας μας. Στο σεβασμό και στη διαρκή επικοινωνία με τα σωματεία, τις αθλήτριες και τους αθλητές, τις προπονήτριες και τους προπονητές τους.

Αυτές τις αρχές υπηρετεί και η σύνθεση της ομάδας των υποψήφιων της Ε.ΚΙ.Σ. για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.. Στελέχη έμπειρα, αλλά και νεότερα, με προσφορά στο στίβο, αλλά και στην κοινωνική ζωή, με διακρίσεις στα στάδια, αλλά και στην εκπαίδευση και την επιχειρηματική δράση. 

Ευχαριστώ θερμά όλες και όλους για την απόφαση τους να βρεθούν στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας μας, για τη συνεισφορά τους στη διαμόρφωση των 11+1 δεσμεύσεων της Ε.ΚΙ.Σ., αλλά και για τον ουσιαστικό ρόλο που θα διαδραματίσουν, με την εμπιστοσύνη των σωματείων, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ”.

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version