Δευτέρα, 21 Οκτ.
17oC Αθήνα

Κοντονής: “Τους ξέρετε, πιάστε τους”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Σταύρος Κοντονής ήταν ξεκάθαρος στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Ζήτησε από τις ομάδες να βάλουν στο περιθώριο τους οπαδούς που προκαλούν τα επεισόδια, ενώ απευθυνόμενος στην ΕΛ.ΑΣ., ζήτησε συλλήψεις.

“Όλοι σας γνωρίζετε αυτούς που προκαλούν τα επεισόδια, με τα μικρά τους ονόματα, οπότε μπορείτε να τους βρείτε και να τελειώστε με το θέμα της βίας. Το Σάββατο στο ΟΑΚΑ θα βρεθεί πολύς κόσμος στις εξέδρες και δεν πρέπει να τινάξουν στον αέρα το παιχνίδι οι 100 – 200 που θα θέσουν σε κίνδυνο με τις ενέργειές τους τη ζωή των ποδοσφαιριστών και των υπολοίπων που θα βρίσκονται στο γήπεδο”, ανέφερε αρχικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού, σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, ενώ στη συνέχεια είπε στους εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ.:

«Οι ομάδες δεν μπορούν μόνες τους να είναι αποτελεσματικές όταν κάτι δεν πάει καλά. Όταν δημιουργούνται επεισόδια, πρέπει να γίνονται και συλλήψεις. Είναι αδιανόητο να σπάνε οι οπαδοί τα τουρνικέ (αναφερόμενος σε όσα έγιναν στο Περιστερί στο παιχνίδι του Ατρομήτου με την ΑΕΚ) και να μπαίνουν στο γήπεδο με το ίδιο εισιτήριο και δύο και τρία άτομα”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε