Site icon NewsIT

Κορονοϊός: “Μύλος” στην Ιταλία για την καραντίνα των παικτών

17.05.2020 | 16:26
Κορονοϊός: “Μύλος” στην Ιταλία για την καραντίνα των παικτών

Soccer Football - Serie A - Juventus v Inter Milan - Allianz Stadium, Turin, Italy - March 8, 2020 Inter Milan's Samir Handanovic as the match is played behind closed doors as the number of coronavirus cases grows around the world REUTERS/Massimo Pinca

Ο κορονοϊός έχει “πλήξει” σε μεγάλο βαθμό την Ιταλία, αλλά η Serie A ετοιμάζεται να επανέλθει, με τις αρχές να διαφωνούν όμως με τους παίκτες των ομάδων για μια ενδεχόμενη καραντίνα.

Η κυβέρνηση στην Ιταλία άναψε το “πράσινο φως” για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις στις 18 Μαΐου, αλλά ένας όρος που έθεσε στις ομάδες της Serie A, φαίνεται ότι δεν γίνεται αποδεκτός, με αποτέλεσμα η επανέναρξη να γίνεται… μύλος ξανά.

Ξεκινάνε οι ομαδικές προπονήσεις σε La Liga και Serie A

Πιο συγκεκριμένα, οι αθλητικές και ιατρικές αρχές ζήτησαν αν υπάρξει κάποιο κρούσμα κορονοϊού σε ποδοσφαιριστή, να τεθεί ολόκληρη η ομάδα σε καραντίνα 15 ημερών, γεγονός που απέρριψε τόσο η Serie A, όσο και η Ένωση παικτών. 

Κι αυτό γιατί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα αρκεί ένα κρούσμα για να κάνει αδύνατη την ολοκλήρωση της σεζόν, με ομάδες και παίκτες να αντι-προτείνουν να τίθεται σε καραντίνα μόνο όποιος βρίσκεται θετικός στον ιό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version