Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Κώστας Σλούκας: Η πρώτη ανάρτηση του αρχηγού του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση της Basket League

Κώστας Σλούκας: Η πρώτη ανάρτηση του αρχηγού του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση της Basket League
Eurokinissi

Ο Κώστας Σλούκας φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού και μέσα σε λίγους μήνες του… άλλαξε τη μοίρα, στέλνοντάς τον στην κορυφή σε Basket League και Euroleague. Ο αρχηγός των “πρασίνων” πόσταρε για την τελευταία επιτυχία του “τριφυλλιού”.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο τη χρονιά στο μπάσκετ, κατακτώντας και το πρωτάθλημα Ελλάδας. Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο ηγέτης του και τον βοήθησε να επιστρέψει στην κορυφή της Basket League μετά το 2021.

Λίγες ημέρες μετά το game 5 των τελικών με τον Ολυμπιακό και την απονομή του τίτλου μέσα στο ΟΑΚΑ, ο Κώστας Σλούκας έκανε την πρώτη του σχετική ανάρτηση στα social media που διατηρεί.

“2023-2024 Μία απόλυτα πετυχημένη χρονιά που θα μείνει χαραγμένη βαθιά στο μυαλό και στη καρδιά όλων.” ανέφερε ο ηγέτης του Παναθηναϊκού, ποστάροντας φωτογραφίες από το συγκεκριμένο αγώνα, την απονομή του τροπαίου αλλά και τα επινίκια που ακολούθησαν.

Φυσικά, η ανάρτηση γέμισε με σχόλια από τους φίλους του Παναθηναϊκού. Συγχαρητήρια αλλά και ευχές για το νεογέννητο παιδί της οικογένειάς του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις