Τετάρτη, 31 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Κώστας Τσιμίκας: Η βραδιά της ζωής του με την Λίβερπουλ στο Κύπελλο Αγγλίας – Η αγκαλιά του Γιούργκεν Κλοπ

Κώστας Τσιμίκας: Η βραδιά της ζωής του με την Λίβερπουλ στο Κύπελλο Αγγλίας – Η αγκαλιά του Γιούργκεν Κλοπ
Reuters

Ένας τελικός που θα μείνει αξέχαστος, όχι μόνο στους οπαδούς της Λίβερπουλ, αλλά πολύ περισσότερο στον Κώστα Τσιμίκα. Ο Έλληνας μπακς “εκτέλεσε” την Τσέλσι, με το εύστοχο πέναλτι που εκτέλεσε και έστειλε τους “ρεντς” στα… ουράνια.

Ο Κώστας Τσιμίκας μπήκε αλλαγή λίγο πριν από το φινάλε της παράτασης του Τσέλσι Λίβερπουλ και πήρε μία μεγάλη ευθύνη, να εκτελέσει το πιο κρίσιμο πέναλτι, μετά την απόκρουση του Άλισον στην προσπάθεια του Μέισον Μάουντ.

Ο Έλληνας διεθνής μπακ έστειλε αλλού τον Μεντί κι αλλού την μπάλα κι… έστεψε την Λίβερπουλ Κυπελλούχο Αγγλίας για 8η φορά στην ιστορία της!

Η Λίβερπουλ πήρε το τρόπαιο και το Γουέμπλεϊ «σείστηκε» από τους πανηγυρισμούς των φίλων της ομάδας, την ώρα που ο πρώην παίκτης ου Ολυμπιακού πρωταγωνιστούσε στους πανηγυρισμούς και δεχόταν τις αγκαλιές των συμπαικτών του (μάλιστα τον… σήκωσαν στον αέρα) αλλά και του Γιούργκεν Κλοπ.

Soccer Football – FA Cup – Final – Chelsea v Liverpool – Wembley Stadium, London, Britain – May 14, 2022 Liverpool’s Kostas Tsimikas celebrates with manager Juergen Klopp after winning the penalty shoot-out and the final Action Images via Reuters/Peter Cziborra

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις