Site icon NewsIT

Κουραστική… ισοπαλία – “Φρένο” στον Ηρακλή από Πανθρακικό

12.12.2015 | 17:00
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι Ηρακλής και Πανθρακικός έμειναν στο 0-0 στο Καυτανζόγλειο, με τον Γηραιό να έχει δοκάρι και να διαμαρτύρεται για οφσάιντ που δόθηκε στον Περόνε.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

 

Κάκιστο ποιοτικά ήταν το πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να αδυνατούν να δημιουργήσουν έστω μία κλασική ευκαιρία για γκολ. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν ιδιαίτερα αργός, με τον Πανθρακικό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο εικοσάλεπτο, δίχως να απειλεί όμως, παρά μόνο με ένα σουτ του Μάρτινς στο 11′.

 

Από την πλευρά του, ο Ηρακλής ανέβασε στροφές μετά το 20′, ισορρόπησε το παιχνίδι και σταδιακά πήρε τον έλεγχο του αγώνα, δίχως όμως να καταφέρει να γίνει απειλητικός. Ένα σουτ στην κίνηση του Καρασαλίδη στο 23′, το οποίο πέρασε λίγο άουτ, ήταν ότι καλύτερο για τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους όμως το παιχνίδι απέκτησε πολύ καλό ρυθμό. Ο Ηρακλής μπήκε δυνατά πίεσε ψηλά τον Πανθρακικό και είχε δυο πολύ καλές ευκαιρίες, με σημαντικότερη το δοκάρι του Βέλλιου στο 48′. Οι Ακρίτες πλησίασαν στο 0-1 με το κοντινό πλασέ του Χαβίτο, αλλά στη συνέχεια περιορίστηκαν στο δικό τους μισό του γηπέδου, για να αμυνθούν.

Από το 70′ όμως και μετά οι Ακρίτες “συμμαζεύτηκαν” αμυντικά και περιόρισαν σημαντικά τις προσπάθειες των γηπεδούχων. Ο Γηραιός -που στο 67′ διαμαρτύρεται για το οφσάιντ που δόθηκε στον Περόνε- δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους προς τα καρέ του Αθανασιάδη και οι φιλοξενούμενοι -που αναλώθηκαν στο να αμύνονται- έφυγαν με το βαθμό από το Καυτανζόγλειο.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Καρλίτος (Κυριακίδης 55′), Ιντζόγλου, Ζαμπάζης (Πουρτουλίδης 55′), Περόνε, Ρομάνο, Χαντί (Πασάς 77′), Βέλλιος.

Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Σερφά, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Μεχία, Μπαϊκαρά, Μάρτινς (Ίγκορ 81′), Ηλιάδης (Λαδάκης 46′), Χαβίτο (Χασομέρης 65′), Ντιγκινί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

 

 

 

 

 

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version