Αθλητικά

Κουρμπέλης σε Αστέρα: “Αφήστε με να πάω στον Παναθηναϊκό”

Οι λεπτομέρειες φαίνεται πως μένουν για να φορέσει ο Δημήτρης Κουρμέλης τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Τα ποσά που... ακούγονται και η πίεση του παίκτη στον Αστέρα Τρίπολης.

Έτοιμος να ενισχυθεί με την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη είναι ο Παναθηναϊκός, με την μετεγγραφή του από τον Αστέρα Τρίπολης να ολοκληρώνεται άμεσα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πράσινη”, η συμφωνία των δύο ομάδων θέλει τους Αρκάδες να μην καταβάλουν ένα ποσό 200.000 ευρώ που οφείλουν για την απόκτηση των Τριανταφυλλόπουλου – του Καλτσά και το “τριφύλλι” να τους δίνει περίπου 500.000 ευρώ.

Άξιο αναφοράς, πως ο Κουρμπέλης δεν ήθελε να χαθεί η ευκαιρία να πάει σε μια “μεγάλη” ομάδα, κάτι που φαίνεται και απ’ την πίεση που άσκησε. “Αφήστε με να πάω στον Παναθηναϊκό, είναι μια τεράστια ευκαιρία για να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου και δεν θέλω να πάει χαμένη”, φέρεται να είπε στους ιθύνοντες του Αστέρα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ