Τετάρτη, 16 Οκτ.
24oC Αθήνα

Κράξιμο Καντονά στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Τους πετάω σε μια σακούλα με σκατά»

Κράξιμο Καντονά στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Τους πετάω σε μια σακούλα με σκατά»
EPA/ALEXANDRE DIMOU

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε μία αμφιλεγόμενη απόφαση, λύνοντας το συμβόλαιο του σερ Άλεξ Φέργκιουσον ως αιώνιου πρεσβευτή του κλαμπ. Η αντίδραση του Ερίκ Καντονά.

Η επιλογή της νέας διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συγκεκριμένα του σερ Τζιμ Ράτκλιφ να λυθεί το συμβόλαιο του σερ Άλεξ Φέργκιουσον ως αιώνιου πρεσβευτή του κλαμπ, έγινε δεκτή με έντονη αποδοκιμασία όχι μόνο από τους φιλάθλους, αλλά κι απ’ το «θρύλους» των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Έρικ Καντονα ήταν πολύ σκληρός στην τοποθέτηση που έκανε στο Instagram, «κατακεραυνώνοντας» τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ, κάνοντας λόγο για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του ανθρώπου που άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία του κλαμπ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eric Cantona (@ericcantona)

«Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα πρέπει να μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στον σύλλογο μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει. Τέτοια έλλειψη σεβασμού. Είναι εντελώς σκανδαλώδες. Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα είναι το αφεντικό μου για πάντα! Και τους πετάω όλους σε μια μεγάλη σακούλα με σκατά!» έγραψε ο παλαίμαχος Γάλλος ποδοσφαιριστής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις