Site icon NewsIT

“Κρέμασε” την Ρεάλ – Πήρε το… προβάδισμα η Μπαρτσελόνα (VIDEO)

26.10.2013 | 21:19
ΦΩΤΟ REUTERS.

ΦΩΤΟ REUTERS.

Με υπέροχη λόμπα του Αλέξις Σάντσες και με το πρώτο γκολ του Νεϊμάρ σε clasico η Μπαρτσελόνα επικράτησε εντός έδρας της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1 και αύξησε τη διαφορά της από τους “μερένγκες” στους 6 βαθμούς. Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γέσε, δοκάρι ο Μπενζεμά.

Το πρώτο της χρονιάς βάφτηκε στα… μπλαουγκράνα! Η Μπαρτσελόνα επικράτησε μετά από 5 “clásicos” της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1 στο “Καμπ Νόου” και την άφησε 6 βαθμούς πίσω της.

Ο Νεϊμάρ άνοιξε το… δρόμο στο 19′ στο ντεμπούτο του στα μεγάλα αυτά ντέρμπι, για να έρθει ο Αλέξις Σάντσες στο 78′ με μία προσπάθεια αλά… Μέσι και να διαμορφώσει το 2-0 και να χαρίσει το τρίποντο στους Καταλανούς.

Στο 71′ ο Μπενζεμά (μπήκε αλλαγή στη θέση του αρνητικού Μπέιλ) τράνταζε το οριζόντιο δοκάρι του Βαλντέζ, για να έρθει ο Γέσε στο 91′ να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Αντριάνο, Τσάβι, Ινιέστα (77′ Σονγκ), Μπουσκέτς, Φάμπρεγκας (70′ Αλέξις Σάντσες), Μέσι, Νεϊμάρ (84′ Πέδρο).
 
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ντιέγκο Λόπεζ, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος (56′ Ιγιαραμέντι), Μαρσέλο, Μόντριτς, Πέπε, Κεντίρα, Μπέιλ (61′ Μπενζεμά), Ρονάλντο, Ντι Μαρία (76′ Γέσε).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version