Site icon NewsIT

Κρίμα κι άδικο για τον ΠΑΟΚ! “Οφσάιντ” η Μπενφίκα

20.02.2014 | 21:50
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με μιάμιση ευκαιρία και γκολ οφσάιντ η Μπενφίκα πέρασε νικηφόρα από την Τούμπα επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 1-0 και έγινε το απόλυτο φαβορί για πρόκριση στους "16" του Γιουρόπα Λιγκ.

Το LIVE του αγώνα

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό και χωρίς ρυθμό αφού οι δύο ομάδες κατάφεραν να εξουδετερώσουν η μία τα ατού της άλλης. Οι καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, με τον ΠΑΟΚ να απειλεί με τον Ολίσε στο 8΄ και την Μπενφίκα να απαντάει με την συμπλήρωση μισής ώρας στο ματς, με τον Σίλβιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ανεβάσει τον ρυθμό και να πιέσει την Μπενφίκα, ωστόσο οι Πορτογάλοι ήταν αυτοί που πέτυχαν το γκολ. Ο Ντζούρισιτς έστρωσε με το στήθος τη μπάλα στον Λίμα, ο οποίος από θέση οφσάιντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, στο 59ο λεπτό.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά η Μπενφίκα κατάφερε να παγώσει τον ρυθμό, ενώ απείλησε και με δεύτερο γκολ με τον Μάρκοβιτς να αναγκάζει σε εντυπωσιακή επέμβαση τον Γλύκο στο 83ο λεπτό.

Ο ΠΑΟΚ λίγο να έλειψε να ισοφαρίσει στο 86΄ όταν ο Αρτούρ έδιωξε δύσκολα την κεφαλιά του Αθανασιάδη.

Τελικά το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος με την Μπενφίκα να γίνεται το μεγάλο φαβόρι ενόψει της ρεβάνς για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version