Αθλητικά

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Κάντε ηλιοθεραπεία, βοηθάει κατά του κορωνοϊού»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε το δικό του μήνυμα για τον κορονοϊό. Ο Πορτογάλος σταρ έδωσε μία συμβουλή στους θαυμαστές του που μόνο αυτός θα μπορούσε να δώσει!

Ο Ρονάλντο βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, αλλά μόνο από κάτω δεν τον έχει πάρει. Ο Πορτογάλος άσος της Γιουβέντους έκανε live στο Instagram, στο οποίο υποστήριξε πως η ηλιοθεραπεία είναι σημαντική στη μάχη κατά του Covid-19.

«Ο ήλιος βοηθάει αρκετά. Οι άνθρωποι δεν το έχουν στο μυαλό τους αλλά κάνει καλό. Όταν έχω την ευκαιρία κάνω ηλιοθεραπεία. Στο Τορίνο είναι πιο δύσκολο αυτό αλλά προσπαθώ πάντα να “πάρω” 20-30 λεπτά ήλιου. Μου αρέσει να μαζεύω ήλιο στην ταράτσα του σπιτιού μου, είναι πολύ σημαντικό.

Σε αρκετούς δεν αρέσει η ηλιοθεραπεία αλλά είναι το ίδιο σημαντική με το περπάτημα. Και ο καλός ύπνος, το να κοιμάστε καλά το βράδυ είναι σημαντικό. Με όλα τα φώτα κλειστά. Ευτυχώς εγώ κοιμάμαι 8-9 ώρες την ημέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρονάλντο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ