Τετάρτη, 11 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο κατά Έρικ Τεν Χάαγκ: «Δεν μπορείς να λες πως η Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα ή το Champions League»

Κριστιάνο Ρονάλντο κατά Έρικ Τεν Χάαγκ: «Δεν μπορείς να λες πως η Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα ή το Champions League»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σχολίασε αρνητικά τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Έρικ Τεν Χάαγκ, με τον Πορτογάλο να αναφέρει πως οι «κόκκινοι διάβολοι» χρειάζονται να αποκτήσουν διαφορετική νοοτροπία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε ένα νέο επεισόδιο στην κόντρα του με τον Έρικ Τεν Χάαγκ, καθώς ο «CR7» σε δηλώσεις του μίλησε για τον τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος δεν ωθεί τους παίκτες του να έχουν νοοτροπία νικητή.

Σύμφωνα με τον Πορτογάλο, ο 54χρονος προπονητής πρέπει να συμβουλευτεί εμβληματικές μορφές του συλλόγου, προκειμένου να ξαναχτίσει μια Γιουνάιτεντ η οποία θα μπορεί να διεκδικεί τίτλους και να έχει την… αίγλη του παρελθόντος.

«Ο προπονητής της Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να λέει ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί για να κερδίσει την Premier League και το Champions League. Αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Πρέπει να είσαι εκεί, για να πεις ότι ίσως δεν έχουμε αυτές τις δυνατότητες, αλλά δεν μπορώ να το πω αυτό. Θα προσπαθήσουμε. πρέπει να προσπαθήσεις» αναφέρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, για να προσθέσει:

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να ξαναχτιστεί. Αν ο Τεν Χαχ ακούσει τον Ρουντ φαν Νίστελρόι  ίσως μπορέσει να βοηθήσει. Ξέρει τον σύλλογο και ο σύλλογος πρέπει να ακούσει τα παιδιά από το παρελθόν του, καθώς αυτό είναι πραγματικά σημαντικό.

Ο Ρίο Φέρντιναντ, ο Ρόι Κιν, ο Πολ Σόουλς, ο Γκάρι Νέβιλ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον χρειάζεσαι συμβουλές από αυτούς τους ανθρώπους» ανέφερε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2023 αποχώρησε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και την Αλ Νασρ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις