Site icon NewsIT

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Πιθανότατα να αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο στην Αλ Νασρ»

27.08.2024 | 10:42
Κριστιάνο Ρονάλντο: «Πιθανότατα να αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο στην Αλ Νασρ»

Soccer Football - Saudi Pro League - Al Nassr v Al Raed - Al-Awwal Stadium, Riyadh, Saudi Arabia - August 22, 2024 Al Nassr's Cristiano Ronaldo celebrates scoring their second goal REUTERS/Stringer

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για την απόσυρση του από το ποδόσφαιρο σε πορτογαλικό μέσο, με τον «CR7» να δηλώνει ότι το πιθανότερο είναι αυτό να γίνει με την φανέλα της Αλ Νασρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στο 39ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο ο super star του παγκόσμιου ποδοσφαίρου θεωρεί πως έχει ακόμα μερικά χρόνια μπροστά του για να παίξει ποδόσφαιρο.

Μιλώντας στον πορτογαλικό σταθμό «NOW» με αφορμή την ενασχόληση του με το YouTube, ο Κριστιάνο δήλωσε πως δεν ξέρει εάν αποσυρθεί από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα σε 2 ή 3 χρόνια, ωστόσο φαίνεται πως αυτό θα γίνει με την φανέλα της Αλ Νασρ, στην οποία είναι αρκετά χαρούμενος.

«Δεν ξέρω αν θα σταματήσω σύντομα, σε δύο ή τρία χρόνια. Αλλά πιθανότατα αυτό θα γίνει στην Αλ Νασρ. Είμαι χαρούμενος σε αυτή την ομάδα, πηγαίνω καλά και νιώθω καλά, το ίδιο φυσικά για τη χώρα και το πρωτάθλημα.

Οπότε το πιθανότερο είναι ότι θα τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στην αραβική λίγκα και θέλω να συνεχίσω.

Δε νομίζω ότι το να γίνω προπονητής κάποιας ομάδας είναι κάτι που βρίσκεται στο μυαλό μου. Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Δεν βλέπω το μέλλον μου έτσι, αντίθετα με βλέπω να κάνω άλλα πράγματα εκτός του ποδοσφαίρου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version