Πέμπτη, 22 Αυγ.
35oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το κανάλι του στο Youtube σπάει τα ρεκόρ και του αποφέρει νέα μεγάλα έσοδα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το κανάλι του στο Youtube σπάει τα ρεκόρ και του αποφέρει νέα μεγάλα έσοδα

Το κανάλι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Youtube σπάει τα ρεκόρ επισκεψιμότητας και φέρνει νέα μεγάλα ποσά στον τραπεζικό λογαριασμό του Πορτογάλου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε κανάλι στην πλατφόρμα του Youtube πριν από ένα 24ωρο με την ονομασία “UR Cristiano” και έχει καταφέρει να κάνει θραύση!

Σε λιγότερο από 90 λεπτά, το κανάλι του Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τους 1 εκατομμύριο συνδρομητές, ενώ, σε μόλις 12 ώρες οι “SIUUUbscribers” όπως τους αποκαλεί ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια!

Το κανάλι του Πορτογάλου άσου στο YouTube έσπασε το ρεκόρ της πιο γρήγορης σελίδας που έφτασε τα 10 εκατομμύρια συνδρομητές! Το προηγούμενο ρεκόρ αφορούσε ένα κανάλι, που τους συμπλήρωσε μέσα σε διάστημα 132 ημερών.

Για το ιστορικό αυτό επίτευγμα, η εταιρία του Youtube απέμεινε στον “CR7” μια χρυσή πλακέτα με το σήμα της πλατφόρμας, κάτι που γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις για όλους όσους έχουν κανάλι, αλλά -ΦΥΣΙΚΑ- σε όχι τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο 39χρονος ποδοσφαιριστής μόλις έλαβε το βραβείο έσπευσε να το δείξει στα παιδιά του, τα οποία ξετρελάθηκαν και πανηγύριζαν μέσα στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Νέα πηγή εσόδων το κανάλι για τον Πορτογάλο

Το κανάλι του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ξεπεράσει πλέον (απόγευμα Πέμπτης 22.08.2024) τους 20 χιλιάδες συνδρομητές και ο “CR7” τρίβει… τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού αποτελεί μια νέα πηγή κέρδους.

Ο Πορτογάλος επιθετικός της Αλ Νασρ έχει δημοσιεύσει 12 βίντεο έως τώρα, με εκατομμύρια προβολές το καθένα. Σύμφωνα με το Thinkific, οι δημιουργοί του YouTube κερδίζουν από 2 έως 12 ευρώ ανά 1.000 προβολές.

Οι διαφημιστές πληρώνουν ένα καθορισμένο ποσοστό στην πλατφόρμα για κάθε 1.000 προβολές, με το YouTube να κρατά το 45% των διαφημιστικών εσόδων, ενώ οι δημιουργοί λαμβάνουν το υπόλοιπο 55%.

Έτσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα προσπαθήσει να ανταγωνιστεί “ισχυρούς” Youtubers. Ένας εξ αυτών και ο δημιουργός του YouTube Mr Beast, ο οποίος έχει πάνω από 400 εκατομμύρια προβολές στα βίντεό του και μπορεί να βγάζει μέχρι και 5 εκατομμύρια ευρώ το μήνα μόνο από τα διαφημιστικά έσοδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις