Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Κρητική… ανατροπή – “Παλικάρι” ο Πλατανιάς με Καλλονή

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Τρίτο σερί “τρίποντο” για τον Πλατανιά. Mετά τις νίκες επί του Πανθρακικού και Παναιτωλικού, οι Κρητικοί επικράτησαν και της Καλλονής με 2-1 στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Superleague, παρόλο που βρέθηκαν να χάνουν από το 5′ με γκολ οφσάιντ.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Η αναμέτρηση άρχισε με ιδανικό τρόπο για την Καλλονή, που εκμεταλλεύθηκε τα αμυντικά λάθη του Πλατανιά και μόλις στο 5′ άνοιξε το σκορ με τον Μπαργκάν (από θέση οφσάιντ). Μέχρι το 15λεπτο, οι Κρητικοί δυσκολεύτηκαν να αντιμετωπίσουν την πίεση των φιλοξενούμενων στο χώρο του κέντρου, όπως και τον κινητικό Μανούσο, αλλά στη συνέχεια ανέβασαν… στροφές και στο 17′ κατάφεραν να κάνουν το 1-1 με την κεφαλιά του Ανγκούλο.

Οι δυο ομάδες συνέχισαν σε πολύ καλό ρυθμό, με τον Πλατανιά να έχει την κατοχή της μπάλας, “κλείνοντας” για κάποια διαστήματα τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους. Απ΄ την άλλη, οι νησιώτες είχαν σε πολύ καλή βραδιά τους Μπαργκάν και Μανούσο, με τον Έλληνα επιθετικό να μην πλασάρει σωστά στο 28′. Το δοκάρι του Γιακουμάκη στο 38′ ήταν η τελευταία μεγάλη στιγμή σε αυτό το χορταστικό 45λεπτο.

Η επανάληψη ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Πλατανιά, που σε αρκετές περιπτώσεις έφτασε μια ανάσα από το 2-1. Οι παίκτες της καλλονής περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, ενώ η πρώτη τους καλή στιγμή το ημίχρονο ήρθε στο 66′, με το σουτ του Μανούσου -από πλάγια θέση- να περνάει άουτ.

Οι Κρητικοί πέτυχαν γκολ στο 77′ με τον Ανγκούλο, που ορθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αλλά η νίκη ήρθε λίγο αργότερα. Στο 80′ ο Σπάθας απέβαλε -λανθασμένα- με κόκκινη κάρτα τον Χογκ, δίνοντας φάουλ έξω απ’ την περιοχή των φιλοξενούμενων. Ο Ανγκούλο εκτέλεσε το φάουλ, ο Δαύκος που μπήκε στο ματς απέκρουσε ασταθώς και από κοντά ο Γιακουμάκης διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε