Κυριακή, 30 Ιουν.
26oC Αθήνα

Κροατία – Αλβανία LIVE για το δεύτερο όμιλο του Euro 2024

Κροατία – Αλβανία LIVE για το δεύτερο όμιλο του Euro 2024
Reuters

Η Κροατία αντιμετωπίζει την Αλβανία σε ματς για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024, με τις δυο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο τουρνουά.

Οι ηττημένες της πρώτης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο, ψάχνουν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα. Κροατία – Αλβανία στο Volksparkstadion, σε ματς για τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης. Όποια χάσει… χάνεται!

Η Κροατία προέρχεται απ’ τη “βαριά” ήττα της με 3-0 απ’ τη Ισπανία και καλείται να βγάλει αντίδραση για να συνεχίσει στο δρόμο προς τα νοκ-άουτ. Η Αλβανία ηττήθηκε δύσκολα (2-1) από την Ιταλία.

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr τις πιο σημαντικές στιγμές της αναμέτρησης

Τέλος στο ματς! Η Αλβανία πήρε τον πρώτο βαθμό της στο Euro 2024, με το 2-2 κόντρα στην Κροατία κι έμεινε “ζωντανή” για την πρόκριση από το δεύτερο όμιλο.

Στο 95′ ισοφάρισε σε 2-2 ο Γιασούλα, με ωραίο πλασέ από κοντά.

Δεύτερο ΓΚΟΛ για την Αλβανία!

Από σουτ του Σούσιτς, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Στρακόσια για το 2-1 στο 78′. Μέσα σε δύο λεπτά η ανατροπή των Κροατών.

Δεύτερο ΓΚΟΛ για την Κροατία!

Ισοφάρισαν σε 1-1 οι Κροάτες με σκόρερ τον Κράμαριτς. Με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσια ο Κροάτης επιθετικός.

ΓΚΟΛ για την Κροατία!

Συνεχόμενες τελικές προσπάθειες από τους Κροάτες, αλλά χωρίς μεγάλη φάση για γκολ και το 1-0 παραμένει μετά από μία ώρα αγώνα.

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος και η Κροατία πιέζει για την ισοφάριση.

Τέλος στο πρώτο ημίχρονο! Η Κροατία είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά η Αλβανία δημιούργησε τις ευκαιρίες για γκολ και πέτυχε ένα, για το προβάδισμα με 1-0 μετά τα πρώτα 45 λεπτά.

Νέα χαμένη ευκαιρία για την Αλβανία, με τον Μιτάι να κάνει αδύναμη κεφαλιά απέναντι από τον Κροάτη τερματοφύλακα.

Τεράστια χαμένη ευκαιρία για την Αλβανία, με τον Λιβάκοβιτς να νικάει σε τετ-α-τετ τον Ασλάνι.

Η Κροατία είχε μπει πιο δυνατά στο παιχνίδι και πίεζε για γκολ, αλλά η Αλβανία ήταν αυτή που σκόραρε και λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο τέρμα αμέσως μετά, με την ορμή του 1-0.

Σέντρα ακριβείας και ωραία κεφαλιά του Λάτσι για το 1-0 της Αλβανίας επί της Κροατίας.

ΓΚΟΛ για την Αλβανία

“Σέντρα” στην αναμέτρηση

Η ώρα των εθνικών ύμνων των δυο ομάδων

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς, Σούταλο, Πέρισιτς, Γκβάρντιολ, Μόντριτς, Κόβασιτς, Μπρόζοβιτς, Μάγερ, Κράμαριτς, Πέτκοβιτς.

Αλβανία (Σιλβίνιο): Στρακόσια, Χισάι, Τζιμσιτί, Αγέτι, Μιτάι, Ραμαντάνι, Ασλάνι, Λάτσι, Ασάνι, Μανάι, Μπαϊράμι.

Στον πάγκο για την Κροατία: Λάμπροβιτς, Ιβούσιτς, Έρλιτς, Βλάσιτς, Πόγκρασιτς, Μάριο Πάσαλιτς, Μπούντιμιρ, Ιβανούσετς, Σόσα, Πιάτσα, Βίντα, Στάνισιτς, Μάρκο Πάσαλιτς, Σούτσιτς, Μπατούρινα.

Στον πάγκο για την Αλβανία: Ετρίτ Μπερίσα, Καστράτι, Μπαλίου, Γκιάσουλα, Μιχάι, Μεργκίμ Μπερίσα, Μούτσι, Ισμαΐλι, Ντάκου, Σεφέρι, Αμπράσι, Κουμπούλα, Αλίζι, Χότζα, Μπρόγια.

Διαιτητής: Φρανσουά Λετεσιέ (Γαλλία).

Στο άλλο ματς του δευτέρου ομίλου, που θα γίνει την Πέμπτη (20.06.2024, 22:00) η Ισπανία θα αντιμετωπίσει την Ιταλία, σε ένα ευρωπαϊκό ντέρμπι που -σε περίπτωση που έχουμε νικητή- θα κρίνει την πρωτιά στο γκρουπ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις