Τρίτη, 23 Ιουλ.
32oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: “Κρυφοκοιτάζει” Πογέτ, διαψεύδει επαφή με τον Ουρουγουανό

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Με ή χωρίς ποδοσφαιρικό Grexit, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν αρχίζει το σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν…

Πέρα από τη μετεγγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ, ένα από τα θέματα που απασχολούν το σύλλογο είναι και αυτό του ανθρώπου που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου τη νέα σεζόν. Ο Βλάνταν Ίβιτς πήρε τα… ηνία της ομάδας από τον Ιγκόρ Τούντορ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μέχρι και το τέλος των πλέι οφ θα καταφέρει να πείσει με το έργο του κι έτσι να παραμείνει ως πρώτος προπονητής στους Θεσσαλονικείς.

Ο Λούμπος Μίχελ και οι σκάουτ κάνουν ήδη ταξίδια και τσεκάρουν παίκτες, ενώ στα πλάνα τους υπάρχει και η αναζήτηση λύσεων για την τεχνική ηγεσία, τις οποίες φυσικά θα εμφανίσουν στον Ιβάν Σαββίδη.

Ένα από τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα του ΠΑΟΚ φαίνεται πως είναι αυτό του Γκουστάβο Πογέτ! Ο προπονητής της ΑΕΚ αρέσει σε συγκεκριμένα στελέχη του “δικέφαλου του Βορρά”, που φέρονται να έχουν ήδη ψάξει -διακριτικά- την υπόθεση και να την παρακολουθούν.

Στην περίπτωση που ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν τα βρει, τελικά, με την ΑΕΚ και δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο μαζί της για τη νέα σεζόν, τότε δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να κινηθεί… ζεστά για την απόκτηση του. Αυτό ταυτόχρονα σημαίνει πως δεν θα μπει στα… πόδια των “κιτρινόμαυρων”, στην προσπάθεια τους να συμφωνήσουν με τον Πογέτ.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ πάντως διαψεύστηκε κατηγορηματικά το “σενάριο” περί επαφής με τον Πογέτ χαρακτηρίζοντας το “μύθευμα”.Μάλιστα, τονίζεται ότι δεν είναι στις πρακτικές του συλλόγου να μιλάει με ανθρώπους που συνεργάζονται με άλλες ομάδες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε