Αθλητικά

Ξάνθη – Παναιτωλικός: Μάχη για μία θέση στη Superleague

Η Ξάνθη κι ο Παναιτωλικός θα διασταυρώσουν σήμερα (15:30) τα ξίφη τους στα Πηγάδια, στον πρώτο αγώνα μπαράζ με έπαθλο μία θέση στη Superleague της νέας χρονιάς.

Η ακριτική ομάδα τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Superleague 2 πίσω από τον Ιωνικό και θα προσπαθήσει να ακολουθήσει τον δρόμο της ομάδας της Νίκαιας, ξεπερνώντας το εμπόδιο του συνόλου Τραϊανού Δέλλα, το οποίο τερμάτισε πρoτελευταίο στη Superleague.

Ο προπονητής της Ξάνθης, Μπάμπης Τεννές, δεν θα έχει στην διάθεση του για την αναμέτρηση κόντρα στα «καναρίνια» τους Κέβιν και Μυστακίδη, ενώ ερωτηματικό αποτελεί το εάν θα βρίσκεται στην αποστολή ή όχι ο Τάτος.

Όσον αφορά τον Παναιτωλικό, εκτός πλάνων  έχουν τεθεί οι μακροχρόνια απόντες Λιάβας, Τσιγγάρας, Τζανακάκης, αλλά και ο Ντάλσιο που αναχώρησε εσπευσμένα για την Πορτογαλία λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα