Site icon NewsIT

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Ντεγκρά μετά το επεισόδιο με Κούγια!

13.09.2016 | 10:11
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το απίστευτο σκηνικό που έγινε στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ηρακλή, με την τραγική γκέλα του Ματρίας Ντεγκρά και το επεισόδιο που είχε με τον Αλέξη Κούγια έφερε άμεσες εξελίξεις για τον 33χρονο πορτιέρε, που σκέφτεται ακόμα και να... κρεμάσει τα γάντια του.

Ο Αργεντινός γκολκίπερ ήταν ο… μοιραίος παίκτης για την ισοπαλία της ΑΕΛ με τον Ηρακλή (2-2), αφού ντρίμπλαρε τον Περόνε έξω απ’ την περιοχή του και αντί να απομακρύνει την μπάλα μακρυά, την πάσαρε τον Λεοζίνιο, που πλάσαρε εύκολα σε άδειο τέρμα.

Με τη λήξη του αγώνα ο Ντεγκρά αποδοκιμάστηκε έντονα από το κοινό, στη φυσούνα είχε έντονο επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια, ενώ λίγη ώρα μετά λύθηκε το συμβόλαιό του.

Ο 33χρονος τερματοδύλακας ήταν απαρηγόρητος μετά το ματς, ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ φέρεται να έλεγε “άνθρωπος είμαι, οι άνθρωποι δεν κάνουν λάθη;”. Ήδη λέγεται πως ο Ντεγκρά σκέφτεται σοβαρά ακόμη και να βάλει τέλος στην καριέρα του. Για την ώρα αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στην πατρίδα του, όπου βρίσκεται η οικογένειά του, προκειμένου να ηρεμήσει.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version