Site icon NewsIT

Ξύλο, “λαϊκά δικαστήρια” και…ομορφιές στο φινάλε της Football League(VIDEO)

26.05.2013 | 21:01
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ξύλο μεταξύ παικτών, εκνευρισμένοι οπαδοί έξω από τα αποδυτήρια και είσοδος της Αστυνομίας εντός αγωνιστικού χώρου. Δεν έλειψαν οι... ομορφιές στην τελευταία αγωνιστική της Football League σε Καυτανζόγλειο και Μυτιλίνη

Σοβαρή επεισόδια είχαμε στο Καυταντζόγλειο μεταξύ των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή και του Παναιτωλικού

Ήταν λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Στεφανίδης του Ηρακλή μούτζωσε τον επόπτη. Οι παίκτες του Παναιτωλικού ζήτησαν την αποβολή του παίκτη και κάπου εκεί ξεκίνησαν οι αψιμαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές κι ενώ έφυγαν κάποιες… ψιλές!

Οι δυο ομάδες συνέχισαν με δέκα παίκτες, αφού το ξύλο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, ανάγκασε τον διαιτητή να δείξει κόκκινη κάρτα σε Στεφανίδη και Στεφανάκο (τερματοφύλακας Παναιτωλικού).

Ο Ηρακλής τελικά ηττήθηκε με 2-0, κάτι που προκάλεσε “λαϊκά δικαστήρια” έξω απ’ το Καυτανζόγλειο. Οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια του Ηρακλή για να αποδοκιμάσουν τους παίκτες της ομάδας τους και κάποιος έσπασε ένα τζάμι.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη και διμοιρίες των ΜΑΤ χρησιμοποίησαν κρότου-λάμψης για να απομακρύνουν τους οπαδούς. Ακολούθησε κυνηγητό στα γύρω στενά και η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη. Ακολούθησε κυνηγητό στα γύρω στενά κι έτσι σταδιακά οι οπαδοί του Ηρακλή αποχώρησαν από το Καυτανζόγλειο

Οι… ομορφιές όμως δεν έγιναν μόνο στην Θεσσαλονίκη. Στο κατάμεστο από 6.000 κόσμο δημοτικό στάδιο της Μυτιλήνης ο Ολυμπιακός Βόλου προηγήθηκε της Καλλονής στο 32ο λεπτό με κεφαλιά του Πινδώνη, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπρέσκα. Το γκολ των Βολιωτών έφερε ένταση και διακοπή του αγώνα για περίπου 20 λεπτά!

Συγκεκριμένα άνθρωπος του Ολυμπιακού Βόλου, που όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα είναι ο γενικός αρχηγός της ομάδας, προκάλεσε έντονα τους ανθρώπους της Καλλονής με την ένταση να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο. Ο διαιτητής της αναμέτρησης Τοπούζης είδε πως η κατάσταση δεν ηρεμούσε ούτε με την παρέμβαση της αστυνομίας και διέταξε τους ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια.

Ένταση δημιουργήθηκε και μετά το τέλος του αγώνα της Καλλονής με τον Ολυμπιακό Βόλου, με φίλους των γηπεδούχων να επιτίθενται στους Βολιώτες, κατά την αποχώρησή τους από το γήπεδο. Οι αστυνομικές δυνάμεις με χρήση δακρυγόνων κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ωστόσο η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική, με αποτέλεσμα οι παρόντες να μην μπορούν να ανασάνουν εύκολα.

Διαβάστε ακόμα…

Στα… σαλόνια Απόλλων, Εργοτέλης και Καλλονή!

Εκφοβισμό και… μπράβους καταγγέλλει ο Ολυμπιακός Βόλου!

Καταγγελίες από Παναχαϊκή για το ματς με τον Απόλλων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version