Τρίτη, 23 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας – ΑΕΚ: Ετοιμάζει Τζεμπούρ ο Μανωλάς

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η μεγάλη διάθεση που δείχνει το τελευταίο διάστημα ο Αλγερινός επιθετικός φαίνεται πως έχει πείσει τον Στέλιο Μανωλά, ενόψει του σαββατιάτικου τελικού της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Ράφικ Τζεμπούρ αναμένεται να είναι ο βασικός επιθετικός της ΑΕΚ στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Στέλιος Μανωλάς βλέπει πως ο Αλγερινός επιθετικός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έχει άριστη ψυχολογία μετά το γκολ που πέτυχε στον ημιτελικό με τον Ατρόμητο.

Έτσι, ο Τόμας Πέκχαρτ θα μείνει στον πάγκο, ενώ… περισσεύει κάποιος από τους μεσοεπιθετικούς, με τους Αραβίδη και Βάργκας να δείχνουν να μάχονται για μία θέση.

Η Ένωση αναμένεται να παραταχθεί στον τελικό με τον Μπαρόχα στην εστία και τους Κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Οι Γκάλο και Ντίντακ θα είναι οι δυο μπακ, με τους Σιμόες, Γιόχανσον και Μάνταλο να αποτελούν την τριάδα στη μεσαία γραμμή. Πάντως, μία δοκιμή που έγινε με τον Μπακάκη σε ρόλο εσωτερικού μέσου, ίσως δείχνει τη διάθεση του προπονητή της ΑΕΚ να αιφνιδιάσει…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε