Παρασκευή, 27 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Διαστημικός και… εξάσφαιρος ο ΠΑΟΚ! “Σκόρπισε” τα Χανιά

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ πέρασε σαν σίφουνας από τα Χανιά, συντρίβοντας την τοπική ομάδα με 6-2, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι κρητικοί έκαναν το λάθος να προηγηθούν μόλις στο 3ο λεπτό, με τους Θεσσαλονικείς να “εκνευρίζονται” και να σημειώνουν τρία γκολ (20′ Ζάιρο, 23′, 41′ Σάμπο) πριν το τέλος του πρώτου ημίχρονου.

Το παιχνίδι τελείωσε οριστικά στην εκπνοή του ημιχρόνου, όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μπριλάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το πάρτι των παικτών του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε στο δεύτερο μέρος, με τον Μυστακίδη να κάνει το 4-1 στο 61′ και τον Πέλκα να ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ (5-1) στο 64′.

Τα Χανιά μείωσαν σε 5-2 στο 80′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λίτα, ενώ ο Σάμπο διαμόρφωσε το τελικό 6-2 στο 85′ για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος προκρίθηκε άνετα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

ΑΟ Χανίων (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Χατζηηλιάδης, Παγώνης (53’ Μπουζούκης), Καρτσαμπάς, Μπριλάκης, Ρίκκα, Σάντερσον, Νυκτάρης Ν. (46’ Διαμαντόπουλος), Σάινε, Σταμάτης, Λίτα.

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Όλσεν, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς, Κοροβέσης (71’ Λέοβατς), Ζάιρο, Γκολάσα (64′ Άντονις), Σάμπο, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μυστακίδης.

Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο:
1.ΠΑΟΚ 6
2.Χανιά 3
3.Πανθρακικός 3
4.Ολ.Βόλου 0

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε