Site icon NewsIT

Κύπελλο Ελλάδας: Γλίτωσε το κάζο ο Παναθηναϊκός! Πέρασε ο Λεβαδειακός

17.12.2015 | 19:18
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στην Κέρκυρα, βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό, αλλά δεν ηττήθηκε από τους "Φαίακες", καθώς ο Κλωναρίδης χάρισε στις καθυστερήσεις του αγώνα τον βαθμό της ισοπαλίας στους "πράσινους" .

Ο Αντρέα Στραματσόνι μόνο ευχαριστημένος δεν μπορεί να είναι από τους περισσότερους παίκτες του “τριφυλλιού”, οι οποίοι πήραν την ευκαιρία από τον Ιταλό τεχνικό, αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκαν, όντας κακοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η Κέρκυρα προηγήθηκε με 1-0 στο 3′ χάρη σε γκολ του Βλάχου, με τον Παναθηναϊκό να έχει τον έλεγχο του αγώνα στην υπόλοιπη διάρκειά του και να χάνει ορισμένες καλές ευκαιρίες με τον Αμπέντ και τον Κλωναρίδη. Ο Καλτσάς είχε δοκάρι στο 91′, με τον Κλωναρίδη να πετυχαίνει τελικά με κεφαλιά το γκολ της ισοφάρισης στο 93′.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αραμπατζής, Καραγιαννίδης, Μεντής, Βλάχος (60’ Γκόμες), Μακρίδης, Κρητικός, Ντατίδης, Φάμπιο, Κωτάτης (46’ Ζορμπάς), Γεωργακόπουλος, Καμπάνταης (73’ Ντουαλά).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Αμπέντ (80’ Πράνιτς), Κλωναρίδης, Λαγός, Μαρινάκης, Ατζαγκούν, Λουντ (59’ Καλτσάς), Ταυλαρίδης, Νίνης (73’ Καρέλης).

Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε πρώτος στον τέταρτο όμιλο, με τον Λεβαδειακό να παίρνει το δεύτερο εισιτήριο για την φάση των ομίλων. Η ομάδα της Βοιωτίας πέρασε σαν σίφουνας από την Πάτρα, συντρίβοντας την Παναχαϊκή με 4-1.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δ. Σπανός): Στρέζος, Βορύλλας, Ασίγκμπα, Γ. Λαμπρόπουλος, Χούσα, Πέδρο, Μουκίδης, Τρίγκας, Χαρτσιάς, Μητρόπουλος, Σαμπατάκος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Α. Μάντζιος): Μοσχονάς, Τριποτσέρης, Θέος (84′ Χατζηλάμπρος), Μανωλάς, Ντομοβτσίσκι (52′ Παππάς), Στάθης (56′ Γιάχιτς), Μάρκοβιτς, Γιακουμάκης, Μάγκας, Καψάσκης, Μουλόπουλος.

Τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής του 4ου ομίλου:

Παναχαϊκή – Λεβαδειακός 1-4 (58′ Σαμπατάκος – 29′ Θέος, 32′ Μάρκοβιτς, 86′, 88′ Καψάσκης)

Κέρκυρα – Παναθηναϊκός 1-1 (3′ Βλάχος – 94′ Κλωναρίδης)

Η τελική βαθμολογία του 4ου ομίλου:

1. Παναθηναϊκός 6 (6-2)

2. Λεβαδειακός 6 (6-4)

3. Κέρκυρα 4 (2-4)

4. Παναχαϊκή 1 (3-7)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version