Πέμπτη, 17 Οκτ.
21oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Η ΕΛ.ΑΣ ζήτησε αναβολή σε 2 από τους 4 αγώνες που θα γίνουν στην Αττική στις 30 Οκτωβρίου

Κύπελλο Ελλάδας: Η ΕΛ.ΑΣ ζήτησε αναβολή σε 2 από τους 4 αγώνες που θα γίνουν στην Αττική στις 30 Οκτωβρίου
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΕΛ.ΑΣ κατέθεσε αίτημα προκειμένου να υπάρξει αναβολή σε 2 από τα 4 παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα στην Αττική για το Κύπελλο Ελλάδας την Τετάρτη (30/10/24). Το ένα σίγουρο παιχνίδι και το ερωτηματικό.

Απρόοπτο με την διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξουν 2 αναβολές αγώνων. Συγκεκριμένα η ΕΠΟ έχει ορίσει 4 αγώνες στους οποίους παίρνουν μέρος οι λεγόμενοι «Big 4» (ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ), με την ΕΛ.ΑΣ να καταθέτει αίτημα για αναβολή 2 παιχνιδιών.

Συγκεκριμένα στις 30 Οκτωβρίου που έχουν προγραμματιστεί οι αγώνες ΑΕΚ – Άρης, Athens Kallithea – Ολυμπιακός, Αιγάλεω – ΠΑΟΚ και Ατρόμητος – Παναθηναϊκός, υπάρχει και παιχνίδι για την Euroleague (Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν).

Όπως προκύπτει μάλιστα και τα 4 παιχνίδια για το Κύπελλο Ελλάδας θα γίνουν στην Αττική, με αποτέλεσμα η Ελληνική Αστυνομία να θέλει τουλάχιστον 2 να οριστούν σε άλλη μέρα.

Το 1 κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αυτό ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό, αφού την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένη η κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ, ενώ το άλλο πιθανότητα θα είναι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και Ατρόμητο.

Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι ΠΑΟΚ και Άρης έχουν ήδη κλείσει εισιτήρια για Αθήνα από την Θεσσαλονίκη, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα μεταβληθεί η μέρα των αγώνων τους.

Όπως και να έχει οριστική απάντηση θα υπάρξει από την ΕΠΟ τις επόμενες ημέρες.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις