Site icon NewsIT

Kύπελλο Ελλάδας – ΠΑΟΚ: Η άποψη του Λέκο για Πανιώνιο

15.01.2016 | 18:00
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ιβάν Λέκο, να χαρακτηρίζει καλή την κλήρωση με την αθηναϊκή ομάδα.

Ο βοηθός του Ιγκόρ Τούντορ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν φαβορί στα ματς του Κυπέλλου, τονίζοντας πως οι Θεσσαλονικείς ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, προκειμένου να περάσαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο PAOK TV:

“Yπήρχαν τέσσερις μεγάλες ομάδες, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναικός, η ΑΕΚ και εμείς και τέσσερις πιο αδύναμες. Οταν λοιπόν παίρνεις μία από τις αδύναμες, δεν μπορείς να πεις πως είχε κακή κλήρωση. Στα ματς Κυπέλλου, ωστόσο, τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν υπάρχουν φαβορί. Ο Πανιώνιος έχει δείξει όλη την χρονιά φέτος πως έχει μια νεανική ομάδα, πειθαρχημένη που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο. Ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, ξέρουμε πως έχουμε ποιότητα και πιστεύουμε ότι μπορούμε να είμαστε οι καλύτεροι της σειράς και να κερδίσουμε τα δύο αυτά παιχνίδια”.

Για το ότι στο μεσοδιάστημα των αγώνων του Κυπέλλου υπάρχουν παιχνίδια πρωταθλήματος: “Εχουμε συνηθίσει να παίζουμε τρία παιχνίδια την εβδομάδα καθώς είχαμε και ευρωπαικά ματς. Αυτό όμως μπορεί να είναι θετικό για τους παίκτες μας καθώς έχουμε 20 παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν. Είναι καλό γιατί όλοι θα πάρουν λεπτά συμμετοχής και αυξάνει τον ανταγωνισμό στην ομάδα. Οσοι αγωνιστούν θα έχουν το κίνητρο να αποδείξουν ότι αξίζουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version