Site icon NewsIT

Κύπελλο Ελλάδας: Προκρίθηκαν Λάρισα και Αστέρας Τρίπολης! Ελπίζει ο Λεβαδειακός

02.12.2015 | 17:55
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ Eurokinissi

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ Eurokinissi

Η Λάρισα και ο Αστέρας Τρίπολης νίκησαν τη Skoda Ξάνθη και τον Κισσαμικό αντίστοιχα στη δεύτερη αγωνιστική της β' φάσης και προκρίθηκαν στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Πιθανότητες πρόκρισης έχει και ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε της Κέρκυρας.

Λάρισα 1964 – Skoda Ξάνθη 1-0

Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε η Λάρισα, καθώς επικράτησε 1-0 της Ξάνθης. Το γκολ της νίκης για τους «βυσσινί» πέτυχε ο Μπόγιοβιτς στο 34ο λεπτό, με σουτ μέσα από την περιοχή. Οι Ακρίτες προσπάθησαν ν’ αντιδράσουν στο τέλος του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν γκολ… 

Λεβαδειακός – Κέρκυρα 2-0

Ο Λεβαδειακός πέτυχε την πρώτη του νίκη στην φάση των ομίλων του Κυπέλλου νικώντας 2-0 την Κέρκυρα, στη Βοιωτία.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και άνοιξαν το σκορ στο 53ο λεπτό με κεφαλιά του Βαγγέλη Μάντζιου, ύστερα από κόρνερ. Στο 89’ ο Γιακουμάκης έκανε το 2-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Κισσαμικός – Αστέρας Τρίπολης 1-3

 

 

 

 

 

 

Ο Αστέρας επικράτησε με 3-1 του Κισσαμικού και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Το πρώτο ημίχρονο ήταν σαφώς υποτονικό, συγκριτικά με το δεύτερο.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 56′ με τον Κιτοκό και έξι λεπτά αργότερα ο Μουκάμ έκανε το 2-0. Στο 75′ ο Μάντζης μείωσε σε 2-1 και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φούντας στις καθυστερήσεις.
 .

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version