Αθλητικά

Κύπελλο Ελλάδας: Προκρίθηκαν στο Final-4 Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Μίλωνας

Τα φαβορί τα κατάφεραν. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Μίλωνας προκρίθηκαν στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών.

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Μίλωνας ξεπέρασαν τα εκτός έδρας εμπόδια που είχαν να αντιμετωπίσουν στη Γ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και θα συμμετάσχουν στο Final 4 της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 σετ του Φοίνικα στη Σύρο, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στο Final4 του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας.

Χωρίς να αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες, ο Παναθηναϊκός πέρασε με επιβλητική νίκη (3-0 σετ) από την Ορεστιάδα και την έδρα του Άθλου.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με άνεση (3-0 σετ) από την έδρα της Κηφισιάς, «κλειδώνοντας» επιβλητικά την παρουσία του στο Final4 του Κυπέλλου!

Τέλος, ο Μίλωνας απέκλεισε τη μοναδική ομάδα της Pre League, τον Άρη, επικρατώντας με 3-0 σετ στο κλειστό της Μίκρας και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην τετράδα της διοργάνωσης.

Η τελική φάση θα διεξαχθεί το διήμερο 31/3 – 1/4 και τα ζευγάρια θα προκύψουν από την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (23/2, 12:00).

Τα αποτελέσματα:

Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός 1-3 (25-23, 22-25, 23-25, 24-26)

ΑΟΠ Κηφισιάς – ΠΑΟΚ 0-3 (19-25, 27-29, 19-25)

Άρης – Μίλωνας 0-3 (24-26, 12-25, 20-25)

Άθλος Ορεστιάδας – Παναθηναϊκός 0-3 (22-25, 19-25, 22-25)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ