Site icon NewsIT

Κύπελλο Ελλάδας: “Προκρίθηκε” από το πρώτο ματς ο Ολυμπιακός!

27.01.2016 | 21:27
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε καμία ελπίδα στον Αστέρα Τρίπολης για τον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου! Τον νίκησε 5-0 και πλέον μόνο με θαύμα θα μπορέσουν οι Αρκάδες να ανατρέψουν τα εις βάρος τους προγνωστικά.

Ο Ολυμπιακός ήταν απίθανος και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους του έχοντας κορυφαίους τους Ντουρμάζ, Ιντέγε, Φορτούνη. Εξαιρετικός ήταν ο Καπίνο κάτω από τα γκολπόστ.

Με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός πολιόρκησε τον Αστέρα στην περιοχή του, με απανωτές ευκαιρίες και δημιουργό τον Ελαμπντελαουί… Επειτα, ανέλαβε δράση ο Μαζουακού, ο οποίος “μοίρασε” στο 13′ στον Ιντέγε και αυτός από το ύψος του πρώτου δοκαριού έκανε με πλασέ το 1-0.

Επειτα, ο Αστέρας “μάζεψε” την άμυνά του και στο 25′ απείλησαν με ισοφάριση με το σουτ του Χαμντανί, αλλά δεν του έκανε τη χάρη ο Καπίνο, όπως και στον Ιγκλέσιας στο 28′.

Ο Ολυμπιακός άμεσα διορθώθηκε και στο 41′ έκανε το 2-0 με πλασέ του Ιντέγε, τον οποίο “τροφοδότησε” με την μπάλα ο Ντουρμάζ.
Ο Ντουρμάζ έβγαλε και την πρώτη ασίστ του δεύτερου ημιχρόνου… Στο 50′ πέρασε κάθετα στον Φορτούνη και αυτός με διαγώνιο σουτ έκανε το 3-0.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Αστέρας είχε δοκάρι στην κεφαλιά του Μπερτόγλιο και στο 64′ ο Ολυμπιακός “απάντησε” στην απειλή του με ένα ακόμη γκολ. Πάλι ο Ντουρμάζ μοίρασε στον Φορτούνη και αυτός με ευθύβολο σουτ εκτός περιοχής πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ κι έκανε το 4-0. 

Ο Ολυμπιακός διατήρησε το ρόλο του αφεντικού στο ματς ως το τέλος και στο 79′ πέτυχε ένα ακόμη γκολ και πάλι από έμπνευση του Ντουρμάζ, ο οποίος από αριστερά έδωσε την μπάλα στον Πάρντο και αυτός με… άπιαστο σουτ έκανε το 5-0!

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 3 Φεβρουαρίου στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Ολυμπιακός (Σίλβα): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ (74′ Μανιάτης), Φορτούνης (71′ Φουστέρ), Πάρντο, Ντουρμάζ (80′ Κολοβός), Ιντέγε.

Αστέρας (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι (67′ Κιτόκο), Σανκαρέ, Γκοϊάν (57′ Ζησόπουλος), Γιαννούλης, Χαμντανί, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μάσα, Στανισάβλιεβτς (46′ Μπερτόγλιο), Γιάννου.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version