Παρασκευή, 27 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός, αλλά έχασε Μπεργκ! (VIDEO)

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πέρασε από την Πάτρα, επικρατώντας της Παναχαϊκής με 2-1, στο πλάισιο της 2ης αγωνιστικής του τετάρτου ομίλου της διοργάνωσης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, ο οποίος άνοιξε το σκορ μόλις στο 7′, ενώ διπλασίασε τα προσωπικά τέρματα του αλλά και της ομάδας του στο 41′. Οι “πράσινοι” “καθάρισαν” το παιχνίδι από νωρίς, ενώ είχαν ευκαιρίες να βάλουν και περισσότερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, με τους πατρινούς να μην είναι ιδιαίτερα απειλητικοί.

Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 91′ με γκολ του Στεργίδη, το οποίο κακώς μέτρησε, μιας και ο παίκτης των γηπεδούχουν βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως λεπτά συμμετοχής πήρε και ο νεαρός επιθετικός του “τριφυλλιού”, Λάζαρος Λάμπρου, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι στο 80′ στη θέση του σκόρερ Κλωναρίδη.

Η βαθμολογία στον 4ο όμιλο:

Παναθηναϊκός 6 5-1
Λεβαδειακός 3 2-3
Παναχαϊκή 1 2-3
Κέρκυρα 1 1-3

Η επόμενη αγωνιστική:

Κέρκυρα – Παναθηναϊκός

Παναχαϊκή – Λεβαδειακός

Μοναδικό μελανό σημείο της αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός του Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός αντικαταστάθηκε στο 16ο λεπτό από τον Καρέλη και σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού, υπέστη διάταση στον δεξιό δικέφαλο.

Δείτε τη φάση που τραυματίστηκε ο Μπεργκ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε